OTS: Elektrické rýpadlo SY215E od spoločnosti SANY má európsky debut

TASR, 26. júna 2024 8:28

Šanghaj 26. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Skupina SANY (ďalej len „SANY"), v spolupráci s miestnym partnerom DNL Machine & Equipment, uviedla na trh v Holandsku stredne veľké elektrické rýpadlo SY215E. Podujatie prilákalo viac ako desať dodávateľov komponentov vrátane spoločnosti Leica Germany a približne 250 zákazníkov, spolu s novinármi z priemyselných združení, ako je POUW.

SY215E je prvé stredne veľké elektrické rýpadlo spoločnosti SANY predávané mimo Číny, pričom Holandsko bolo vybrané pre svoj priekopnícky trh s elektrickými vozidlami. Prototyp, ktorý prišiel v máji, vzbudil značný záujem, výsledkom čoho bolo množstvo predpredajných objednávok.

S celkovou hmotnosťou vozidla 232 000 kg sa SY215E vyznačuje maximálnou výškou výkopu 9 600 mm a maximálnou hĺbkou výkopu 6 255 mm a je k dispozícii s rozchodmi kolies 600 mm, 700 mm, 800 mm a 900 mm. Tento čisto elektrický stroj, navrhnutý pre európsky trh, ponúka úsporu nákladov, pohodlnú prevádzku, vynikajúci výkon a vysokú bezpečnosť.

• Úspora nákladov: s menovitou kapacitou batérie 422 kWh má SY215E výdrž batérie 5 až 7 hodín, čo v porovnaní s tradičnými rýpadlami ušetrí približne 21 560 EUR ročne.

• Vynikajúci výkon: nová kabína C12 poskytuje pracovné prostredie s nízkou hlučnosťou a vďaka vysokovýkonnému rýchlemu nabíjaniu s dvojitou pištoľou sa dosiahne plné nabitie za 70 minút. Stroj zostáva stabilný aj v nadmorských výškach nad 4 000 metrov, a to aj v tuneloch a malých baniach.

• Pohodlná obsluha: veľká dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením, inteligentná autodiagnostika porúch a online aktualizácie operačného systému zvyšujú jednoduchosť používania.

• Vysoká bezpečnosť: viacúrovňová vysokonapäťová bezpečnostná konštrukcia zaisťuje bezpečnú prevádzku.

Ako globálny líder v stavebnom inžinierstve je spoločnosť SANY odhodlaná poskytovať vysokokvalitné produkty a služby. V reakcii na celosvetový nedostatok energie spoločnosť SANY už dlho prijíma iniciatívy na úsporu energie a znižovanie emisií so zameraním na elektrifikáciu. V roku 2023 spoločnosť SANY predstavila viac ako 40 nových elektrických produktov a dosiahla tržby z predaja vo výške 449,4 milióna USD. Spoločnosť SANY je naďalej odhodlaná inovovať a podporovať energetickú transformáciu v Európe s najlepšími produktmi, službami a podporou.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2447244/SY215E.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring