OTS: Elektrizujúce odhalenie Yadea na EICMA 2023: Čo nás čaká

TASR, 2. novembra 2023 8:55

MILÁNO, 2. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Yadea, svetový líder v oblasti elektrických dvojkolesových vozidiel, sa pripravuje na svoju šiestu účasť na EICMA 2023, najvýznamnejšej svetovej výstave motocyklov, ktorá je naplánovaná od 7. do 12. novembra. Tento rok je pre Yadea významným míľnikom vďaka pôsobivým produktom, inovatívnym technológiám a rozsiahlym výstavným priestorom. Toľko očakávané odhalenie ich najnovšieho produktu a prelomovej technológie je naplánované na deň otvorenia EICMA o 15:45.

Alternatívna energia pre udržateľnú dopravu musí byť v centre pozornosti výstavy. Yadea sa prezentovala po prvý krát na veľtrhu EICMA v roku 2015, keď boli elektrické motocykle celosvetovou raritou. S vyše dvoma desaťročiami odborných znalostí v oblasti elektrických dvojkolesových vozidiel si Yadea za posledných šesť po sebe nasledujúcich rokov udržala prestížny titul celosvetovej jednotky v ročnom predaji. Predaj elektrických dvojkolesových vozidiel v roku 2022 dosiahol 14,01 milióna kusov.

Pozoruhodný rast spoločnosti Yadea sa pripisuje nielen jej poznatkom a rozsiahlym skúsenostiam v odvetví, ale aj jej neochvejnému odhodlaniu k technologickým inováciám. Na každej výstave EICMA spoločnosť Yadea predstavuje nové produkty a špičkové technológie, čím zdôrazňuje svoje odhodlanie plniť sľuby a ukazuje rýchle tempo svojich technologických inovácií. V roku 2022 Yadea medziročne zvýšila svoje výdavky na výskum a vývoj o 31,1 %. V súčasnosti sa môže pochváliť šiestimi technologickými centrami pre výskum a vývoj, jedným štátnym centrom priemyselného dizajnu a dvoma štátnymi laboratóriami CNAS, v ktorých sa nachádza viac ako 1 000 odborníkov na výskum a vývoj disponujúcich vyše 1 800 patentmi. Yadea sa venuje inováciám a základným technológiám elektrických vozidiel, dodržiava medzinárodné bezpečnostné a kvalitatívne normy a poskytuje tak svetu špičkové ekologické riešenia pre elektromobilitu.

Aj tento rok prichádza Yadea s netrpezlivo očakávaným produktom. Závoj napätia sa rozostrie až počas konferencie pri jeho uvedení 7. novembra. Každopádne tento nový produkt stelesňuje kvality vysokého výkonu, špičkovej technológie a inteligencie. Na minuloročnom veľtrhu EICMA Yadea predstavila model motorky KEENESS VFD s plynovým pohonom s objemom valca 125 ccm, ktorý ponúka slušný výkon. Aká bude teda tohtoročná ponuka a aké prelomové novinky môžeme očakávať? Ak chcete poznať odpoveď, zúčastnite sa na konferencii.

Yadea, ktorá bude mať k dispozícii impozantnú výstavnú plochu 800 m2, predvedie aj model KEENESS s novým dizajnom a rozsiahly rad produktov starostlivo doladených tak, aby vyhovovali potrebám používateľov, vrátane vysokovýkonných elektrických motocyklov, elektrických mopedov, elektrických skútrov, elektrických bicyklov a elektrických trojstopových vozidiel. Pridajte sa k nám v stánku E52, hale 18 a vydajte sa na vzrušujúcu cestu do budúcnosti zelenej mobility s Yadea!

Kontakt pre PR:

media@yadea.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2257137/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring