OTS: „Elon, vezmi aj nás"!Reklama ', XOOX ...

TASR, 15. novembra 2023 15:36

OTS: „Elon, vezmi aj nás"!Reklama ', XOOX na Times Square predvádza sny domácich miláčikov o objavovaní vesmíru a dostáva sa do titulkov

• Spustením PNS XOOX výhradne pre domácich miláčikov sa do popredia dostávajú netradičné marketingové stratégie

New York 15. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na veľkom billboarde na newyorskom námestí Times Square sa objavil odkaz vykresľujúci sny domácich zvierat o vesmírnom výskume.

11. novembra sa na 61-metrovej obrazovke „One Times Square" zobrazilo video zobrazujúce scény štartu vesmírnej lode SpaceX spolu so správou: „Ahoj, Elon"! Pošlime našich milovaných maznáčikov XOOX na Mars vo vesmírnej lodi Starship, nech sa zapíšu do histórie. Spoločne si môžeme tento sen splniť! Táto správa je adresovaná Elonovi Muskovi, zakladateľovi SpaceX, ktorý navrhuje vziať domáce zvieratá na cestu vesmírnou loďou Starship na Mars s cieľom spoločne tvoriť históriu. Video bolo vytvorené v aplikácii XOOX služby siete určenej výhradne pre domácich miláčikov (PNS) a bolo uvedené na celom svete v ten istý deň na základe krátkej výzvy.

XOOX je aplikácia, ktorá pracuje s účtami domácich zvierat, nie ľudí. XOOX poskytuje funkciu služby, ktorá analyzuje vzory okolo očných viečok a očí domácich zvierat s cieľom zaregistrovať ich biometrické ID na základe detekcie tváre a následne overiť ich identifikáciu. Domáce zvieratá, ktoré vlastnia účty v tejto aplikácii, môžu zdieľať svoj každodenný život ako hlavní aktéri, komunikovať so sledovateľmi a dokonca sa stať influencermi účasťou na rôznych výzvach. Kristen Kim, PR manažérka XOOX, vysvetlila: „V XOOX sú ľudia len opatrovateľmi (Petlermi)." Dodala: „Je to prvá sociálna sieť na svete, v ktorej sa domáce zvieratá aktívne zapájajú ako hlavní používatelia." Spolu so svojou hlavnou aplikáciou založenou na výzvach s krátkym obsahom predstavila aplikácia XOOX rôzne špecializované aplikácie pre domáce zvieratá, vrátane hudby vyhradenej pre domáce zvieratá, súprav na diagnostiku moču a hier.

Okrem toho sa plánuje aj uvedenie aplikácie, ktorá bude obsahovať DNA domácich zvierat a MBTI, ktorá vychádza z vydania aplikácie diagnostickej súpravy na moč domácich zvierat v spolupráci so spoločnosťou Medical Cloud zaoberajúcou sa celosvetovou genetickou analýzou pomocou technológie NGS.

Keith Kim, predseda nadácie XOOX, uviedol: „Počet domácich zvieratiek sa neustále zvyšuje, no súvisiaca legislatíva v skutočnosti chýba." Zdôraznil: „Zatiaľ čo celosvetová jednota je kvôli rasovým, náboženským, politickým a kultúrnym rozdielom spochybňovaná, môžeme spoločne pozdvihnúť svoj hlas v prospech domácich miláčikov. Prostredníctvom nadácie XOOX Foundation budeme spolu s majiteľmi domácich zvierat presadzovať reformy zákonov."

Pri registrácii v XOOX sa 1 penny automaticky daruje nadácii. Okrem toho XOOX udeľuje svojim členom body XOOX. Členovia môžu tieto body získať nahraním videí, fotografií alebo účasťou na výzvach aplikácie.

Spoločnosť: XOOX LAB,INC

Adresa webovej stránky: www.xoox.pet

Kontaktná osoba: Kristen Kim

E-mailová adresa: Press@xoox.pet

Video - https://www.youtube.com/watch?v=s-hdVRe8rwE

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring