OTS: Emmes Group spolupracuje s Miimansa AI s cieľom ...

TASR, 24. júla 2024 9:59

OTS: Emmes Group spolupracuje s Miimansa AI s cieľom urýchliť prijatie generatívnej umelej inteligencie v klinickom výskume

Rockville 23. júla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Emmes Group, popredná globálna organizácia zmluvného výskumu (CRO) s podporou špeciálnych technológií, dnes oznámila viacročné strategické partnerstvo so spoločnosťou Miimansa AI. Kritickým pilierom partnerstva, ktorého cieľom je prevrat v klinickom výskume v spoločnosti Emmes, je získanie nástrojov na modelovanie klinických entít spoločnosti Miimansa založených na pokročilých technikách veľkých jazykových modelov (large language modeling – LLM) a generatívnej umelej inteligencii.

Umelá inteligencia sľubuje, že zmení všetky aspekty zdravotnej starostlivosti vrátane klinického výskumu. Emmes Group rýchlo rozvíja svoju technologickú platformu Veridix AI smerom k zrelosti a technológia modelovania klinických entít spoločnosti Miimansa bude slúžiť ako kritický stavebný kameň na urýchlenie vývoja najmodernejších riešení na automatizované spracovanie textu prispôsobených pre klinický výskum.

Partnerstvo sa zameria na vytváranie možností pre rýchle a presné spracovanie obrovského množstva klinických údajov a umožnenie transformácií textu na text, ako je vytváranie protokolov a lekárske písanie, čím sa zníži čas a náklady spojené s manuálnou manipuláciou a analýzou údajov.

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať s Miimansa AI, aby sme dostali špičkovú technológiu umelej inteligencie do popredia klinického výskumu," povedal Sastry Chilukuri, generálny riaditeľ Emmes Group. „Nástroje na modelovanie klinických entít získané prostredníctvom nášho partnerstva urýchlia vývoj a prijatie platformy generatívnej umelej inteligencie od Emmes Groups, pomenovanej Concord, aby sa urýchlili, zlepšili a zefektívnili klinické skúšania."

Dr. Vibhu Agarwal, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Miimansa AI, dodal: „Spojenie s Emmes Group je pre nás významným míľnikom. Ich odborné znalosti a komplexné údaje z klinických skúšaní ponúkajú jedinečnú príležitosť na uplatnenie našich pokročilých techník umelej inteligencie v reálnych podmienkach. Spoločne sa snažíme zmeniť prostredie klinického výskumu tak, aby bol rýchlejší, cenovo dostupnejší a v konečnom dôsledku úspešnejší a zároveň poskytoval bezpečné a účinné liečebné postupy."

O Emmes Group:

Emmes Group je súkromná organizácia zmluvného výskumu (contract research organization – CRO), v úplnom vlastníctve spoločnosti New Mountain Capital (https://www.newmountaincapital.com). Skupina Emmes Group bola založená ako Emmes pred viac ako 47 rokmi a stala sa jedným z hlavných poskytovateľov klinického výskumu pre vládu USA pred rozšírením do verejno-súkromných partnerstiev a komerčných biofarmák. Emmes Group vybudovala špičkové kapacity v oblasti bunkovej a génovej terapie, vakcín a infekčných chorôb, oftalmológie, zriedkavých chorôb a neurovedy. Dnes spoločnosť transformuje budúcnosť klinického výskumu vytvorením prvej natívnej digitálnej a na umelej inteligencii založenej CRO optimalizovanej na rýchlejšie, lepšie a efektívnejšie poskytovanie programov. Miesto. kde sa ľudská inteligencia stretáva s umelou inteligenciou.

O Miimansa AI

Miimansa AI je startup v oblasti zdravotníckych technológií, ktorý stojí v popredí aplikácií umelej inteligencie a strojového učenia v biologických vedách a zdravotnej starostlivosti. Spoločnosť vedie bývalá fakulta a absolventi z IIT Kanpur a Stanfordskej univerzity. Miimansa AI, ktorá sa špecializuje na správu klinických údajov a biomedicínsky výskum, vyvíja inovatívne riešenia, ktoré využívajú veľké jazykové modely na automatizáciu a zlepšenie rôznych aspektov klinického výskumu.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/220594/Emmes_Group_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring