OTS: Energofórum 2012 bude najmä o integrácii

TASR, 24. októbra 2012 12:43

Bratislava 24. októbra (TASR/OTS) - "Integrácia trhov a dodávok energií" je názvom a ústrednou témou tohtoročnej odbornej energetickej konferencie ENERGOFÓRUM. V poradí siedmy ročník sa bude konať v dňoch 25. až 26. októbra 2012 vo Vyhniach (okres Žiar nad Hronom). Významné zmeny v legislatíve roku 2012 – nový zákon o energetike a zákon o regulácii v sieťových odvetviach a ich vplyv na trh s elektrinou a plynom, zhodnotia v prednáškach renomovaní odborníci. Okrem prednášok sa môžu účastníci konferencie tešiť aj na už tradičné panelové diskusie na témy Čo očakávajú účastníci trhu od nového operátora meraní a Zúčtovanie odchýlok po novom – návrh Združenia dodávateľov energií.

Organizátorom konferencie je spoločnosť sféra, a. s., ktorá patrí k významným dodávateľom riešení a služieb pre energetiku. Presadila sa ako dodávateľ informačných systémov a riešení pre energetické spoločnosti, ktoré neskôr rozšírila o systém zúčtovateľa odchýlok, datawarehouse, systém obchodného merania, systém pre obchod a hospodárenie s energiami, systém elektroenergetického dispečingu a informačný systém organizátora trhu, ktorý bol tento rok úspešne rozšírený o prepojenie s Maďarskom. Konferencia s medzinárodnou účasťou sa bude konať pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring