OTS: Enterprise pokračuje v raste so spoločnosťou Eldan ...

TASR, 16. októbra 2013 11:37

Enterprise pokračuje v raste so spoločnosťou Eldan ako svojím novým partnerom v Izraeli

LONDÝN 15. októbra (TASR-OTS) (PRNewswire) -- Enterprise Rent-A-Car, najväčšia svetová značka medzi požičovňami automobilov, rozšírila svoju zahraničnú sieť požičovní o nového franšízového partnera Eldan Transportation Ltd v Izraeli. (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130730/MM55552LOGO-d) Toto partnerstvo je súčasťou programu plánovaného rozšírenia na kľúčových trhoch Európy, Stredného východu a Ázie, ktorý sa zameriava na poskytovanie širšieho výberu služieb pre domácich i prichádzajúcich zákazníkov spolu s vynikajúcimi službami pre zákazníkov vo všetkých významných destináciách pre podnikanie i voľný čas.

Tvorí súčasť medzinárodnej stratégie rastu, ktorá vďaka značke Enterprise expanduje v Európe na základe vybraných partnerstiev s najlepšími miestnymi firmami a prostredníctvom akvizícií.

Eldan je rodinným podnikom v Izraeli s bohatými skúsenosťami v oblasti rastu prostredníctvom starostlivosti o zákazníkov, pričom zdieľa víziu spoločnosti Enterprise podporovať iba trvalo udržateľný a zodpovedný rast. Služby spoločnosti v oblasti prenajímania vozidiel využívajú ako domáci podnikatelia a fyzické osoby, tak aj turisti prichádzajúci do krajiny.

Spoločnosť Eldan bola založená v roku 1967 a je jasným izraelským vodcom medzi požičovňami automobilov a leasingovými spoločnosťami s celkovým počtom viac než 30.000 vozidiel spolu s 25 pobočkami vrátane pobočiek nachádzajúcich sa na strategických dopravných uzloch v celej krajine.

Izrael je hlavnou kultúrnou destináciou pre zahraničných turistov, keďže sa tu nachádza niekoľko pamiatok patriacich do Svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Izrael je tiež dôležitým centrom technologického priemyslu a sídli tu najviac spoločností mimo Severnú Ameriku obchodovaných na burze NASDAQ.

Peter A. Smith, viceprezident globálnej franšízovej divízie Enterprise, povedal: „Naša franšízová zmluva so spoločnosťou Eldan je prvou z hlavného radu spoluprác, vďaka ktorým plánuje značka Enterprise Rent-A-Car rozšíriť svoje pôsobenie na veľmi dôležitých trhoch pre podnikanie i voľný čas na Strednom východe. Ide o mimoriadne životaschopný uzol pre globálnych cestovateľov.

„Hodnoty rodiny Eldan a záväzok poskytovať našim zákazníkom služby najvyššej kvality sú zárukou, že naši zákazníci dostanú takú pozornosť a starostlivosť, ktorá je v súčasnosti považovaná za našu vizitku v Amerike i Európe.

„Toto partnerstvo je zdrojom nových možností pre našich zákazníkov, zamestnancov a našich nových franšízových partnerov. Vzhľadom na to, že Izrael sa považuje za jednu z hlavných obchodných destinácií na svete, predstavuje viac príležitostí pre všetkých.“

Pán Shay Dahan, generálny riaditeľ spoločnosti Eldan, povedal: „Naše partnerstvo so spoločnosťou Enterprise otvára dvere pre spoločnosť Eldan stať sa súčasťou úspešnej celosvetovej siete s cieľom ďalej rásť poskytovaním vynikajúcich služieb, čím bude reagovať na potreby zákazníkov a poskytne motivovaným zamestnancom možnosť pracovať skutočne medzinárodne.

„Izrael bol vždy jednou z najdôležitejších svetových destinácií z hľadiska kultúrneho dedičstva, čo láka veľké množstvo turistov. Za posledných desať rokov spôsobil rýchly obchodný rast a vlna nových technológií urýchlenie dopytu od podnikateľov, ktorí do krajiny prichádzajú, i tých, ktorí cestujú do iných krajín.

„Tešíme sa, že sa môžeme zúčastniť na tomto rýchlo sa rozvíjajúcom podnikaní, čo ponúka nové príležitosti naším franšízovým partnerom v sieti spoločnosti Enterprise.“

Enterprise Rent-A-Car je súčasťou spoločnosti Enterprise Holdings so sídlom v St. Louis, ktorá je najväčším poskytovateľom služieb v oblasti požičiavania automobilov na svete. Spoločnosť Enterprise prevádzkuje pobočky v 100-% vlastníctve vo Veľkej Británii, Nemecku, Írsku, Francúzsku, Španielsku, Spojených štátoch a v Kanade s viac než 7000 kanceláriami a takmer 75.000 zamestnancami na celom svete.

Spoločnosť Enterprise rýchlo rozširuje aj sieť svojich pobočiek na letiskách a v oblasti dopravných uzlov na svete prostredníctvom franšízových a partnerských zmlúv s nezávislými miestnymi poskytovateľmi. Patria sem Portugalsko, Taliansko, Grécko, Rakúsko, Maďarsko, Slovensko, Holandsko, Turecko, Poľsko a Česká republika, Brazília a Čína.

Enterprise Holdings prevádzkuje značky National Car Rental a Alamo Rent A Car na americkom kontinente a spolu so svojou pobočkou Enterprise Fleet Management ponúka komplexné dopravné riešenie. Enterprise Holdings a Enterprise Fleet Management, ktoré spoločne ponúkajú rozsiahlu sieť služieb v oblasti požičiavania automobilov a zdieľania automobilov, prenájom úžitkových vozidiel, správu firemných áut a maloobchodný predaj automobilov, dosiahli v roku 2012 celkové tržby vo výške 15,4 miliardy dolárov a mali k dispozícii 1,3 milióna vozidiel na svete. Spoločnosť Enterprise Holdings, ktorá podniká prostredníctvom svojich regionálnych pobočiek, je najväčšou spoločnosťou v oblasti požičiavania automobilov na svete na základe tržieb, počtu vozidiel a zamestnancov. Ročné tržby spoločnosti Enterprise Holding ju zaraďujú medzi popredné firmy v oblasti cestovného ruchu a jej tržby prekračujú tržby všetkých ostatných spoločností pôsobiacich v oblasti požičiavania automobilov a tiež väčšiny letísk, lodných prepravcov, hotelov, klasických i online cestovných kancelárií. [Túto tlačovú správu a ostatné oznámenia spoločnosti Enterprise Rent-A-Car si môžete pozrieť v tlačovom centre spoločnosti Enterprise Holdings]

KONTAKT: Spencer King, Enterprise Rent-A-Car, spencer.king@erac.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring