OTS: Envision dominuje v roku 2023 v objednávkach ...

TASR, 21. februára 2024 8:59

OTS: Envision dominuje v roku 2023 v objednávkach zámorských veterných turbín medzi čínskymi výrobcami pôvodného zariadenia

Šanghaj 21. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Envision Energy, globálny líder v oblasti obnoviteľnej energie, dosiahla v roku 2023 pozoruhodný míľnik a zabezpečila si vedúcu pozíciu v príjme objednávok zámorských veterných turbín medzi čínskymi výrobcami pôvodného zariadenia (VPZ). Tento úspech, ako uvádza popredná energetická poradenská spoločnosť Wood Mackenzie, stavia spoločnosť Envision Energy do popredia s kapacitou objednávok 4,1 GW, čo je významný krok vpred pred jej najbližším konkurentom.

Tento výsledok zdôrazňuje strategické dominantné postavenie spoločnosti Envision Energy pred jej konkurentmi, pričom najbližší čínsky konkurent medzi VPZ má kapacitu len 1,345 GW, čo dokazuje značný náskok spoločnosti Envision na trhu.

„Údaje z Wood Mackenzie jasne odrážajú náš strategický rast a náš záväzok riadiť globálny sektor obnoviteľnej energie," povedal Kane Xu, globálny viceprezident spoločnosti Envision Energy. „Naša vedúca pozícia na medzinárodnom trhu je dôkazom našej pokročilej technológie, prístupu zameraného na zákazníka a obrovských možností doručovania, a to v Číne aj na celom svete."

Tento úspech nielenže podčiarkuje vedúce postavenie spoločnosti Envision Energy v sektore obnoviteľnej energie, ale odráža aj významnú úlohu spoločnosti pri formovaní udržateľnej energetickej budúcnosti na celom svete. Spoločnosť Envision Energy naďalej poháňa inovácie a rozširuje svoju globálnu prítomnosť, čím posilňuje svoju pozíciu kľúčového hráča na globálnom trhu s energiou z obnoviteľných zdrojov.

O spoločnosti Envision Energy

Envision Energy je popredná svetová spoločnosť v oblasti ekologických technológií, ktorá poskytuje riešenia systémov obnoviteľnej energie pre globálne podniky, vlády a inštitúcie. S poslaním „riešiť výzvy pre udržateľnú budúcnosť" spoločnosť Envision Energy neustále znižuje náklady na výrobu, uskladňovanie a synergiu obnoviteľnej energie prostredníctvom technologických inovácií. Spoločnosť Envision Energy, ktorá zahŕňa tri hlavné obchodné sektory – inteligentné veterné turbíny, uskladňovanie energie a riešenia pre zelený vodík, spoločne vytvára komplexné riešenia pre transformáciu energie. Spravuje tiež uhlíkovo neutrálny fond Envision-Hongshan a vlastní tím Envision Racing Formula E, ktorý v roku 2023 zvíťazil v majstrovstvách tímov Formuly E.

Envision Energy dnes využíva svoju globálnu sieť výskumných, vývojových a inžinierskych centier v Číne, Spojených štátoch, Veľkej Británii, Francúzsku, Nemecku, Dánsku atď., aby neustále viedla globálny vývoj ekologických technológií. Spoločnosť Envision Energy sa pripojila k iniciatíve Science Based Targets (Ciele na vedeckom základe) a zaviazala sa v roku 2021 dosiahnuť „Business Ambition for 1.5°C" (iniciatíva na obmedzenie nárastu globálnej teploty o 1,5 °C). Do roku 2022 dosiahla uhlíkovú neutralitu vo všetkých svojich globálnych prevádzkach a do roku 2028 dosiahne uhlíkovú neutralitu v celom svojom hodnotovom reťazci.

Spoločnosť Envision sa v rebríčku Fortune „Change the World" z roku 2021 umiestnila na druhom mieste a v rebríčku MIT Technology Review z roku 2019 „World 's 50 Smartest Companies" (50 najinteligentnejších spoločností na svete) sa umiestnila medzi 10 najlepšími.

Viac informácií nájdete na envision-group.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/747745/NEW_Envision_Tag_Line.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring