OTS: Európska obchodná výzva spoločnosti Bybit sa vracia s cenovým fondom

TASR, 17. apríla 2024 8:44

Dubaj 17. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Pripravte sa na návrat súťaže European Trading Challenge! Bybit, jedna z troch najväčších kryptografických búrz na svete z hľadiska objemu obchodovania, s potešením oznamuje ďalšiu sezónu tohto vzrušujúceho podujatia, ktoré ponúka európskym obchodníkom možnosť predviesť svoje schopnosti a podeliť sa o cenový fond až do výšky 100 000 USDT.

Reprezentujte svoju krajinu a súťažte o slávu

Tohtoročná Európska obchodná výzva podporuje spoluprácu a národnú hrdosť. Spojte sily s ostatnými obchodníkmi zo svojej krajiny a súťažte o to, aby ste sa so svojím tímom dostali na vrchol rebríčka.

Obdobie registrácie: 10. apríla 2024 10:00 UTC – 28. apríla 2024 10:00 UTC

Obdobie súťaže: 17. apríla 2024 0:00 UTC – 2. mája 2024 23:59 UTC

Jednoduché kroky k veľkým výhram

- Pridajte sa k tímu: Zaregistrujte sa a vyberte si tím svojej krajiny!*

- Doplňte palivo: Uistite sa, že máte na účte dostatok prostriedkov.

- Vydajte sa obchodom na cestu k víťazstvu: Dosiahnite minimálny objem na obchodovanie.

Navštívte webovú stránku Bybit, kde nájdete všetky podrobnosti o tom, ako vám výkon vašej krajiny a vaše individuálne obchodovanie môžu priniesť podiel na masívnom výhernom fonde 100 000 USDT a exkluzívne výhody pre nových VIP! Navštívte tento odkaz, získajte viac informácií a zaregistrujte sa ešte dnes!

*Upozornenie: Toto podujatie je prístupné len používateľom z európskych krajín okrem Andorry, Bieloruska, Belgicka, Francúzska, Nemecka, Moldavska, Portugalska, Ruska, San Marína, Španielska, Holandska, Turecka, Spojeného kráľovstva, Ukrajiny a Vatikánu.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete z hľadiska objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie sledujte na komunitách a sociálnych médiách spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2388057/Calling_All_European_Traders__Bybit_s_European_Trading_Challenge_Returns_a.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring