OTS: Európski novinári skúmajú inovácie transformujúce ...

TASR, 27. mája 2024 15:56

OTS: Európski novinári skúmajú inovácie transformujúce priemysel v poprednom svetovom laboratóriu pre elektromobily Yutong hostí mediálnu prehliadku s cieľom odhaliť najnovšie laboratórne štatistiky

Čeng-Čou 27. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Skupina novinárov z 23 európskych spravodajských organizácií sa vydala na dvojdňovú prehliadku značkového zážitkového centra, základne pre výrobu produktov poháňaných novými zdrojmi energie a inžinierskeho skúšobného strediska v spoločnosti Yutong Bus (SHA: 600066), jedného z najlepších laboratórií na svete, ktoré sa venuje zvyšovaniu a hodnoteniu výkonnosti, bezpečnosti a technologickým inováciám autobusov. Návšteva umožnila delegácii pozostávajúcej zo zástupcov médií získať detailné skúsenosti s inováciami spoločnosti Yutong v oblasti elektromobilov na svetovej úrovni, najmodernejšími výrobnými zariadeniami, riešeniami pre elektrické vozidlá, autonómnou jazdou, nabíjacou technológiou a systémom správy vozového parku elektromobilov, ktorého súčasťou je inteligentný dispečing autobusov a parkovanie, ktoré prispeli k obnove štandardov v sektore verejnej dopravy.

„Pozývame európskych mediálnych odborníkov a priemyselných partnerov, aby na vlastnej koži zažili inovatívne riešenia ekologickej dopravy spoločnosti Yutong, čím otvárame diskusie o budúcnosti mestskej dopravy, pretože sa snažíme vytvoriť udržateľnejšiu mestskú dopravu v prospech všetkých Európanov," povedal Jack Li, generálny riaditeľ spoločnosti Yutong Europe.

Počas prehliadky absolvovali riešenia elektromobility spoločnosti Yutong sériu testov vykonaných v extrémnych podmienkach, ktoré preukázali ich výnimočný bezpečnostný výkon a stabilitu v chladnom počasí pri teplote -30 °C, potom pri rýchlo sa šíriacom požiari s teplotou až 1 300 °C a 2 metre pod vodou. Riešenia, ktoré ohromili publikum, zahŕňali:

Prvý systém ochrany dusíkom v odvetví od spoločnosti Yutong, ktorý je navrhnutý tak, aby zabezpečil, že batéria je chránená dusíkom. Trojvrstvová požiarna ochrana posilňuje schopnosť batérie odolávať vonkajším plameňom a zabrániť šíreniu v prostredí s teplotou 1 300 až po dobu 2 hodín, čím sa podstatne znižuje pravdepodobnosť požiaru a výbuchu batérie v prípade nehody.

Spoločnosť Yutong, líder v oblasti úžitkových vozidiel a riešení elektromobility, so svojou globálnou pozíciou založenou na centre inžinierskych technológií pre nové vozidlá, ktoré je podporené investíciou vo výške 1 miliardy čínskych jüanov a 4 316 patentmi. Predajom viac ako 190 000 elektrických autobusov sa zníženie emisií uhlíka o 16 miliónov ton rovná výsadbe stromov na ploche 130 000 hektárov. Spoločnosť Yutong vybavuje svoje vozové parky elektromobilov radom popredných svetových technológií vyvinutých s cieľom výrazne zvýšiť účinnosť, vrátane radiča domény s karbidom kremíka, novej generácie elektrickej hnacej nápravy a tepelného čerpadla s veľmi nízkou teplotou spolu s inteligentnou cloudovou platformou, ktorá umožňuje používateľom dosiahnuť riadenie životného cyklu. Vďaka stabilnému investovaniu do výskumu a vývoja vo výške viac ako 5 % svojho ročného príjmu je cieľom spoločnosti Yutong trvalo sa sústrediť na dosahovanie pokroku v oblasti základných technológií, čo sa týka úžitkových vozidiel poháňaných novými zdrojmi energie, čím sa uľahčuje posun odvetvia dopravy smerom k udržateľnosti.

Viac podrobností na https://en.yutong.com/.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=k05jfoe1ue4

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2421480/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring