OTS: EUROVEA oslavuje rok rekordných úspechov

TASR, 20. mája 2024 11:06

Bratislava 20. mája (TASR/OTS) - Pred rokom sa EUROVEA stala najväčším nákupným centrom na Slovensku po otvorení novej časti, ktorá rozšírila jej rozlohu na pôsobivých 85 000 m2. Počas uplynulého roka zaznamenala mimoriadny úspech s rekordnou návštevnosťou a rastúcim počtom návštevníkov. Svoje prvé výročie oslavuje bohatým programom s exkluzívnymi zľavami a obľúbeným cirkusovým festivalom Cirkul´ART.

Rekordná návštevnosť a ocenenie

EUROVEA poskytuje návštevníkom komplexný zážitok a je miestom, kam sa ľudia radi vracajú. Moderné centrum ponúka širokú škálu obchodov svetových a slovenských značiek, ktoré inde Bratislave nenájdete, najväčšie kino s VIP zónou, pestrú gastronómiu s promenádou a rôzne podujatia pre celú rodinu. Od rozšírenia v roku 2023 dosahuje priemerná denná návštevnosť 60 000 návštevníkov, pričom tento rok ich v apríli centrum privítalo v jeden deň až rekordných 100 000. Tento mimoriadny úspech bol ocenený aj prestížnym titulom Najväčší v biznise v kategórii Nákupné centrá za rok 2023. Ocenenie potvrdzuje pozíciu EUROVEA ako lídra v oblasti nákupných centier na Slovensku.

Narodeninové zľavy v mobile

Za výhodnými nákupmi sa oplatí prísť do EUROVEA v termíne od 23. do 26. mája. Na nábreží Dunaja sa bude konať nákupný maratón s pestrou ponukou zliav a výhod v butikoch, obchodoch aj reštauráciách. Online zľavové kupóny získate veľmi jednoducho. Stačí sa zaregistrovať na webovej stránke: https://vyrocie.eurovea.sk/ a kupóny vám budú doručené priamo do vašej e-mailovej schránky. Potom už iba ukážete pri platení zľavový kupón v mobile. Ak patríte k módnym nadšencom, určite oceníte zľavy v butikoch a obchodoch ako GAP, VUCH, TATUUM, Alpine Pro, 4F, Wellensteyn, Tosca Blu, Twinset Milano, Alain Delon a Luisa Spagnoli. Šperky za výnimočné ceny, ktoré vám pripomenú vaše nezabudnuteľné zážitky, nájdete v obchodoch Sofia, Zlato LUX a Lotsi. Kvalitné topánky a doplnky za skvelé ceny kúpite v Ecco, Humanic, Baťa, WOJAS, CCC a SHAPEN.

Nezabudnite počas zľavového víkendu navštíviť Fann Parfumérie a kvalitnú kozmetiku kúpite aj v obchodoch L'Erbolario, Notino, Soaphoria a Manufaktura. Množstvo produktov s výpredajovými zľavami nájdete v obchode DATART. Ak potrebujete niečo do domácnosti, v obchode Orion máte so zľavovým kupónom zľavy na celý sortiment.

Online kupóny platia aj na služby a osobnú starostlivosť v Detskom kaderníctve, Solárku a očných optikách Alensa a Grand Optical, kde nájdete výhodné ceny na značkové okuliarev a meranie zraku. Tlak a cukor v krvi vám bezplatne zmerajú v BENU lekárni pri použití online kupónu. Dobré jedlo, kávu, kvalitné víno a sladkosti nakúpite výhodne v obchodoch Lindt, Regal Burger, Nordsee, Starbucks, Zelený obchod a Matyšák Shop. Nenechajte si ujsť ani zľavy na exotické dovolenky a zájazdy v Tip Travel a Kartago Tours, a využite služby štylistky Simony Domonkošovej, ktorá pozná každý obchod a butik v EUROVEA. V novom rodinnom zábavnom centre Adventica na prvom poschodí s rozlohou takmer 2 000 m si užijete s deťmi dve hodiny zábavy za cenu jednej. Zaregistrujte sa ešte dnes na webovej stránke: https://vyrocie.eurovea.sk a pripravte sa na nákupy plné radosti a úspor!

Cirkusový festival

Posledný májový víkend si užijete na nábreží okrem nákupov aj kopec zábavy. Obľúbený festival Cirkul´ART sa opäť vracia do Bratislavy a tentokrát prinesie neuveriteľných 44 predstavení pod holým nebom na nábrežie Dunaja! Od 24. do 26. mája sa EUROVEA premení na čarovný cirkusový svet plný akrobatov, žonglérov, moderných klaunov, tanečníkov a umelcov z celého sveta. Nechajte sa očariť vysokou hrazdou, vzdušnými akrobatickými šou, chodúľovým divadlom a množstvom cirkusových prekvapení. Najmenší návštevníci sa zabavia vo workshopovej zóne, kde si vyskúšajú rôzne cirkusové disciplíny a stanú sa na chvíľu ozajstnými akrobatmi. Každý večer vyvrcholí program úžasnou ohňovou show. Príďte sa zabaviť s celou rodinou. Čaká na vás nezabudnuteľný víkend plný umenia, zábavy a úžasných zážitkov. Vstup na festival je úplne zdarma!

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring