OTS: EVERSANA rozširuje globálne možnosti komercializácie ...

TASR, 11. októbra 2023 15:42

OTS: EVERSANA rozširuje globálne možnosti komercializácie a posilňuje sieť agentúr akvizíciou Healthware Group

Healthware sa okamžite zlúči s agentúrou EVERSANA INTOUCH, čím sa z dlhoročného partnerstva stane globálna, oceňovaná sieť agentúr s komplexnými službami

Chicago a Salerno 11. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - EVERSANA, popredný poskytovateľ globálnych komerčných služieb pre odvetvie biologických vied, dnes oznámil akvizíciu spoločnosti Healthware Group so sídlom v Salerne v Taliansku, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti agentúrneho a inovačného poradenstva. Táto akvizícia okamžite rozšíri činnosť spoločnosti EVERSANA v Európe a posilní celosvetové kapacity, ktoré pomáhajú farmaceutickým spoločnostiam, spoločnostiam vyrábajúcim zdravotnícke pomôcky a rozvíjajúcim sa biotechnologickým spoločnostiam celosvetovo uvádzať produkty na trh, rozširovať prístup na trh alebo riešiť jedinečné geografické a trhovo špecifické výzvy.

„Dnešné oznámenie je ďalším pozoruhodným krokom na našej ceste k prehodnoteniu komercializácie prostredníctvom účinnej integrácie tých najlepších poskytovateľov služieb na celom svete," povedal Jim Lang, generálny riaditeľ spoločnosti EVERSANA. „Časy izolovaných, neefektívnych činností alebo regionálnych stratégií sa skončili. Naši klienti potrebujú globálnu stratégiu a integrované obchodné služby vyvážené správnymi odbornými znalosťami na trhu. A teraz, keď máme ešte silnejšie globálne zastúpenie našej agentúry prepojené s celým obchodným ekosystémom EVERSANA, pokračujeme v našom záväzku poskytovať klientom bezkonkurenčnú podporu pre značky na celom svete."

Healthware sa bezproblémovo začleňuje do spoločnosti EVERSANA INTOUCH; mení sa tak z dlhoročného spoločného podniku na rozšírenú globálnu prevádzku

Healthware sa so svojimi vyše 150 zamestnancami a viacerými kanceláriami v Taliansku, Fínsku a Spojenom kráľovstve hladko začleňuje do globálnej agentúrnej siete EVERSANA, EVERSANA INTOUCH. Tieto dve oceňované agentúrne siete majú dlhodobý vzťah od roku 2017, kedy Healthware podpísala dohodu o spoločnom podniku s Intouch Group, ktorú neskôr prevzala EVERSANA v roku 2021.

„Healthware Group a EVERSANA INTOUCH majú za sebou dlhú a úspešnú spoluprácu, ktorá trvá už mnoho rokov a zahŕňa Európu, Áziu a Tichomorie a Severnú Ameriku. Naše spoločnosti zdieľajú spoločnú kultúru a víziu a spoločne už využívame silu digitálnych a technologických riešení na dosiahnutie globálneho vplyvu značky a transformáciu zapojenia zainteresovaných strán a starostlivosti o pacientov," povedal Roberto Ascione, generálny riaditeľ spoločnosti Healthware Group. „Vďaka tomuto spojeniu budeme predstavovať ohromnú silu na trhu, ktorá bude poskytovať služby ďaleko presahujúce tradičnú agentúrnu sieť. Preto sme cítili potrebu pristúpiť k tomuto spojeniu. Tešíme sa, že budeme môcť poskytovať služby novým aj existujúcim klientom s rozšíreným súborom služieb v oblasti komercializácie a že budeme naďalej viesť transformáciu odvetvia biologických vied a ďalších odvetví."

Spoločnosť Ascione, ktorú založila spoločnosť Healthware, poskytuje už viac ako 25 rokov marketingové, poradenské, zákaznícke a mediálne služby, zdravotnícku komunikáciu, vzdelávanie a pokročilé technologické kapacity. Tieto služby sa začlenia do globálnej siete agentúr poskytujúcich komplexné služby v oblasti zdravotnej starostlivosti EVERSANA INTOUCH, ktorú vedie Faruk Capan, generálny riaditeľ spoločnosti EVERSANA INTOUCH a riaditeľ pre inovácie EVERSANA. Rozšírená globálna sieť agentúr využije svoje spoločné korene v oblasti digitálnych inovácií na „farmakologizáciu" sily umelej inteligencie v marketingu. Sila siete ohľadom inovácií v kombinácii s prvotriednymi schopnosťami v oblasti omni, dát a médií poskytuje základ moderných, autentických a diferencovaných značiek v rámci zdravotnej starostlivosti.

V rámci akvizície bude EVERSANA vlastniť a prevádzkovať hlavné oddelenia spoločnosti Healthware, ktoré sa zaoberajú globálnymi podujatiami, médiami a vydavateľstvom vrátane každoročnej konferencie Frontiers Health a pharmaphorum, prémiového zdroja správ, informácií a diskusií z oblasti zdravotníctva a farmaceutického priemyslu.

Po dokončení akvizície sa Ascione s okamžitou platnosťou stáva členom tímu globálneho vedenia EVERSANA. Vedenie spoločností EVERSANA a Healthware Group sa spoločne zúčastní na známom podujatí spoločnosti Healthware s názvom Frontiers Health 2023, ktoré sa koná 8. až 10. novembra v Ríme. Finančné podrobnosti akvizície sa nezverejňujú.

O spoločnosti EVERSANA®

EVERSANA® je popredným nezávislým poskytovateľom globálnych služieb pre odvetvie biologických vied. Integrované riešenia spoločnosti sú založené na skúsenostiach pacientov a pokrývajú všetky fázy životného cyklu produktu, aby priniesli dlhodobú a udržateľnú hodnotu pre pacientov, predpisujúcich lekárov, obchodných partnerov a platcov. Spoločnosť poskytuje služby viac ako 650 organizáciám, vrátane inovatívnych začínajúcich podnikov a zavedených farmaceutických spoločností, s cieľom rozvíjať riešenia v oblasti prírodných vied pre zdravší svet. Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti EVERSANA, navštívte stránku eversana.com alebo sa pripojte prostredníctvom sietí LinkedIn a X.

O spoločnosti Healthware Group

Healthware Group je agentúra poskytujúca komplexné služby a poradenstvo v oblasti inovácií, ktorú založil priekopník v rámci digitálneho zdravia Roberto Ascione. Spoločnosť poskytuje marketingové, poradenské, zákaznícke a mediálne služby, zdravotnícku komunikáciu a vzdelávanie a pokročilé technologické kapacity. Mediálna a komunitná divízia ponúka prémiový obsah a platformy na zhromažďovanie poznatkov, podporu myšlienkového vedenia, umožnenie formovania trhu a vytváranie kontaktov. Healthware Group sa už takmer desať rokov podieľa na organizácii a produkcii najvýznamnejšej globálnej konferencie o digitálnom zdraví Frontiers Health. Healthware má tím viac ako 150 odborníkov, ktorí pracujú v Salerne, Londýne, New Yorku, Miláne, Ríme a Helsinkách. Okrem toho Healthware Global Network, jedna z najväčších medzinárodných sietí nezávislých zdravotníckych agentúr, poskytuje dôkladnú znalosť miestneho prostredia vo viac ako 25 krajinách. Viac informácií nájdete na stránke healthwaregroup.com alebo sa s nami spojte prostredníctvom sietí LinkedIn alebo X.

Kontakt pre médiá:

EVERSANA

Matt Braun

Riaditeľ pre podnikovú komunikáciu

+1 414-434-4830

matt.braun@eversana.com

Healthware Group

Antonietta Pannella

Riaditeľka pre marketing a komunikáciu

+39 349-0648276

antonietta.pannella@healthwaregroup.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/826977/Eversana_Logov1.jpg

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/2243485/Healthware_Group_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring