OTS: Exkluzívne v Terne: Keď riad, tak riadny!

TASR, 21. septembra 2023 11:35

Bratislava 21. septembera (TASR/OTS) – Sieť potravín Terno spúšťa pre svojich zákazníkov od 18. septembra obľúbenú spotrebiteľskú akciu o dizajnový riad značky Lätt Home so zľavou až do výšky 60 %.

Po úspechu minuloročnej kampane s prémiovými nožmi Bugatti je na rade špičkový riad. Prémiové výrobky Lätt Home sú starostlivo navrhnuté tak, aby svojou kvalitou a nadčasovým dizajnom podporovali zážitok z varenia.

„Samotný nákup v potravinách považujeme za začiatok kulinárskeho dobrodružstva. Aj bežný človek sa môže, a častokrát aj chce, v kuchyni cítiť ako profesionál. Minulý rok ľudia ocenili prémiové nože, túto sezónu im preto ponúkame možnosť štýlovo variť, dusiť, vyprážať a aj skladovať svoje obľúbené potraviny. Bonusom riadu je aj jeho energetická úspora, odolnosť materiálu, bezpečnosť,“ vymenúva Peter Vanek, marketingový manažér TERNO real estate, s. r. o.

Ponúkaný sortiment výrobkov spoločnosti Lätt Home je symbolom funkčnosti a elegancie. Zákazník sa môže tešiť na keramické hermetické nádoby so vzduchotesným vekom vhodné do chladničky, mrazničky či umývačky riadu, ktoré spĺňajú aj tie najnáročnejšie očakávania. Okrem rôznych tvarov a odolnosti voči škvrnám očaria i žiarivými farbami. „Na správne skladovanie potravín sú určené nádoby z materiálu ako sú sklo, nerez či keramika, ktoré nekomunikujú s jedlom a neprepúšťajú doň chemikálie. Nevhodné na opakované použitie či ohrev jedla sú plastové nádoby, ktoré sú staré, poškodené či trvalo sfarbené,“ hovorí lekár, obezitológ a výživový poradca MUDr. Peter Minárik, PhD. Pre milovníkov šalátov a vyznavačov surovej stravy, ale aj pre pekárov a pekárky, dopĺňa ponuku zatvárateľná misa na miešanie z nehrdzavejúcej ocele.

Ďalším artiklom je liatinový smaltový hrniec vhodný na všetky typy sporákov. Vďaka špičkovému prevedeniu skvele udržiava teplo a je ideálny na prípravu polievok, dusených jedál, pečenie mäsa i chleba. „Smaltovaná liatina je vhodná na pomalé varenie, dôkladnú tepelnú úpravu, a to pri zachovaní chuti jednotlivých surovín,“ dopĺňa MUDr. Peter Minárik, PhD.

Zaujímavé sú aj liatinové panvice Lätt s drevenou rúčkou v troch veľkostiach. Vďaka použitému materiálu prenášajú rovnomerne teplo a tiež sú efektívnejšie, čím šetria energiu. Sú totiž potiahnuté inovatívnou povrchovou vrstvou Honeycomb zodpovednou za lepšiu distribúciu oleja a zníženie rizika popálenín na minimum. Skvelý pocit po varení znásobí ich jednoduchá údržba i odolnosť voči poškrabaniu.

Ak chcete získať misku, panvicu alebo hrniec, stačí zájsť do najbližšej predajne Terno a nazbierať potrebný počet nálepiek. Za každých 10 € nákupu získate 1 nálepku. Viac informácii na www.terno.sk.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring