OTS: Fanúšikovia vôní od Ralpha Laurena majú možnosť zapojiť sa do novej súťaže

TASR, 5. septembra 2013 11:57

Fanúšikovia vôní od Ralpha Laurena majú možnosť zapojiť sa do súťaže "Red Race Challenge"

VZRUŠUJÚCA ZÁVODNÁ HRA KLADIE VÔŇU POLO RED NA ÚPLNE NOVÚ ÚROVEŇ

New York 5. septembra (TASR/PRNewswire) - POLO RED, najnovšia pánska vôňa od Ralpha Laurena, sa predstavuje v novej súťaži "Red Race Challenge", do ktorej táto nespútaná vôňa prináša rýchlosť, adrenalín a čaro zvádzania. Digitálna súťaž "Red Race Challenge" vychádza z komerčnej snímky o novej vôni POLO RED z dielne režiséra Brucea Webera, v ktorej účinkuje Nacho Figueras. Fanúšikovia si v nej môžu otestovať svoje vodičské zručnosti pri jazde na rýchlej trati.

Hráči majú možnosť zapojiť sa do rýchlej jazdy na webových stránkach Ralph Lauren Fragrances Facebook page a súťažiť proti rýchlym závodným člnom. Súťaž, ktorá má tri úrovne, predstavuje preteky "pevnina verzus voda" a víťazi, ktorí dokončia celú hru, otvárajú nové dráhy. Hráči, ktorí sú vysadení na vzdialenom reťazci ostrovov, sú prepravení na virtuálnu cestu a priamo do reklamnej kampane vône POLO RED.

Účastníci hry sa hodnotia podľa vodičských schopností získavaním bodov za dokonalú rýchlosť, riadenie a dodržiavanie vzdialenosti na základe koeficientu násobenia. Panel so súhrnnými dosiahnutými výsledkami vedúcich pretekárov súťaže "Red Race Challenge" navyše umožňuje hráčom, aby videli svoje hodnotenie a podelili sa o svoje výkony s priateľmi na sociálnych sieťach.

Fanúšikovia vône POLO RED si môžu zdvihnúť hladinu adrenalínu a zapojiť sa do súťaže "Red Race Challenge" na webových stránkach www.facebook.com/ralphlaurenfragrances.

Vôňa POLO RED je ohnivá zmes pikantného červeného šafranu, sviežeho červeného grapefruitu a hlbokého červeného dreva, ktorá v každom mužovi prebudí dobrodruha. Vôňa POLO RED, ktorá predstavuje dokonalý dizajn, silu a originalitu, čerpá inšpiráciu zo zbierky automobilov Ralpha Laurena, ktorá sa považuje za jednu z najprestížnejších svetových zbierok výnimočných automobilov. Produktový rad POLO RED je k dispozícii u vybraných predajcov a na webových stránkach RalphLauren.com.

O VÔŇACH RALPHA LAURENA

V roku 1978 rozšíril Ralph Lauren svoju life-stylovú značku o svet vôní. Pre ženy uviedol na trh rad Lauren a pre mužov rad Polo. Spoločnosť Ralph Lauren Fragrances už viac ako 30 rokov vyvíja nové pánske a dámske vône, ktoré vyjadrujú originálnu osobnosť a zastupujú luxusný životný štýl v tradícii Ralph Lauren. Portfólio Ralph Lauren Fragrances zahŕňa produkty ako Polo, Polo Blue, Polo Black, Polo Red, Ralph Lauren Romance a kolekciu vôní pre mužov a ženy Big Pony Fragrance.

Viac informácií o svete vôní Ralph Lauren Fragrances nájdete na webových stránkach www.ralphlauren.com/fragrances alebo www.facebook.com/ralphlaurenfragrances.

KONTAKT: Jaclyn Buccellato, +1-212-984-4523, jbuccellato@us.loreal.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring