OTS: Finančná správa: Príjmy spoločnosti JOY GROUP ...

TASR, 9. apríla 2024 10:55

OTS: Finančná správa: Príjmy spoločnosti JOY GROUP v roku 2023 zaznamenali 48 % nárast a dosiahli 360 miliónov USD, čím sa zaradili na druhé miesto v rebríčku domácich výrobcov farebnej kozmetiky v Číne

Shanghai 9. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Shanghai Juyi Cosmetics Co., Ltd. (ďalej len „JOY GROUP") zverejnila svoje finančné výsledky za fiškálny rok 2023. Skupina prekročila celkové maloobchodné tržby vo výške 450 miliónov USD (3 miliardy RMB) a dosiahla tržby vo výške 360 miliónov USD (2,61 miliardy RMB), čo predstavuje pozoruhodný medziročný nárast o 48 % (bez spoločnosti René Furterer). Spoločnosť JOY GROUP je teraz na 2. mieste medzi čínskymi domácimi hráčmi v oblasti farebnej kozmetiky, čím si upevnila vedúce postavenie v tomto odvetví.

Tento úspech predstavuje ďalší rok trvalého dvojciferného rastu spoločnosti JOY GROUP so zdravou ziskovosťou, vďaka ktorému sa spoločnosť JOY GROUP stala jednou z najrýchlejšie expandujúcich kozmetických spoločností v Číne.

JOY GROUP je kozmetická spoločnosť s viacerými značkami, ktorej poslaním je „vytvoriť svet krásy, ktorý prináša radosť každému". Skupina zahŕňa tri hlavné značky – JUDYDOLL, JOOCYEE a René Furterer (prevádzka v Číne) – a jej ponuka produktov pokrýva rôzne kozmetické odvetvia vrátane farebnej kozmetiky, starostlivosti o vlasy a pokožku hlavy. Spoločnosť JOY GROUP bola zaradená do uznávaného rebríčka WWD Beauty Inc. Top 100 v roku 2022 a obsadila 86. miesto.

Samotná spoločnosť JUDYDOLL zaznamenala v roku 2023 ročné tržby vo výške 232 miliónov USD (1,67 miliardy RMB), čo predstavuje výrazný medziročný nárast o 66 %. Spoločnosť JOOCYEE medzitým dosiahla ročné príjmy vo výške 130 miliónov USD (940 miliónov RMB), čo odráža jej medziročný nárast o viac ako 25 %.

Okrem toho spoločnosť JOY GROUP uzavrela v októbri 2023 strategické partnerstvo s laboratóriami Pierre Fabre. Od 1. januára 2024 prevzala spoločnosť JOY GROUP zodpovednosť za všetky operácie prémiovej značky starostlivosti o vlasy a vlasovú pokožku „René Furterer" v Číne, čím demonštruje svoju ambíciu získať vedúce postavenie na trhu starostlivosti o vlasy.

Spoločnosť JOY GROUP v súčasnosti spravuje rozsiahlu sieť vrátane vlajkových predajní na hlavných platformách elektronického obchodu, viac ako 50 offline butikov a celonárodnú prítomnosť vo viac ako 10 000 offline predajniach farebnej kozmetiky po celej Číne. Okrem toho sa spoločnosť JOY GROUP môže pochváliť kompletným dodávateľským reťazcom na kľúč vrátane výskumu a vývoja, výroby, marketingu a predaja.

Allan Liu, prezident spoločnosti JOY GROUP, potvrdil neochvejný záväzok skupiny voči jej globalizačnej stratégii. Od roku 2020 spoločnosť JOY GROUP aktívne rozšírila svoju pôsobnosť na zahraničné trhy a získala významné postavenie na trhoch Japonska a združenia národov juhovýchodnej Ázie (ASEAN). Cieľom skupiny je ďalej rozširovať svoju prítomnosť na trhoch s vysokým potenciálom rastu, ako sú Austrália, Kanada a Blízky východ.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2381130/JOY_GROUP_Multi_brand_Portfolio.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring