OTS: Fitness trend núti cvičiacich používať zariadenia s praktickou technológiou

TASR, 10. apríla 2013 16:09

Nové tréningové aplikácie kompatibilné so zariadeniami Life Fitness. Motivácia pre cvičiacich.

SCHILLER PARK, Ill.-- (TASR-OTS) (BUSINESS WIRE)—Potenie sa bez vášho smartfónu je už minulosťou, dokonca aj v telocvični. Globálne trendy predpovedajú, že stiahnutia športových a na zdravie zameraných mobilných aplikácií dosiahnu do roku 2016 miliardu ročne.* Spustením svojej stránky na báze cloudu LFconnect website a aplikácie Life Fitness poskytuje svetová jednotka v oblasti výroby komerčného fitness vybavenia upraviteľné nástroje pre fitness vybavenie a pre cvičiacich, ktorí chcú ísť s dobou.

"Sledovanie tréningu zvyšuje motiváciu a umožňuje ľahšie dosiahnutie fitness cieľov,“ povedal Dan Wille, viceprezident pre globálny marketing a vývoj produktov spoločnosti Life Fitness. "Nová technológia umožňuje integráciu pásov, eliptických trenažérov a bicyklov od spoločnosti Life Fitnessso smartfónmi, aby mohli používatelia sledovať a zdieľať fitness výsledky so spolucvičiacimi alebo osobnými trénermi."

Bezplatná aplikácia LFconnect je rozšírením LFconnect website, ktorá používateľom umožňuje vybrať si preferované tréningy, fitness ciele a nastavenia strojov z domu alebo po ceste a potom v telocvični hneď začať cvičiť. Aplikácia je dostupná pre zariadenia využívajúce Apple a Android s podporou v 11 jazykoch, pričom sa plne synchronizuje s kardio vybavením spoločnosti Life Fitness obsahujúcim konzoly Engage™ alebo Discover™. Je kompatibilná aj s kardio vybavením spoločnosti Life Fitness určeným na domáce používanie, ktoré obsahuje konzolu Track a pre líniu Life Fitness Platinum Club Series.

Pri zapojení do kompatibilného zariadenia ukáže aplikácia LFconnect merač "spálených kalórií" v reálnom čase. Cvičiaci si môžu vytvoriť tréningové šablóny, vopred nastaviť a naprogramovať stroje alebo si pomocou tejto aplikácie stiahnuť tréning "zdieľaný" s profesionálnym trénerom. Následne sa štatistiky cvičiacich automaticky uložia.

"Vďaka nášmu 'otvorenému' modelu si môžu používatelia vybrať aplikáciu LFconnect alebo rastúci počet zabudovaných sledovacích fitness aplikácií na zabezpečenie neprerušovanej, sofistikovanej tréningovej skúsenosti," povedal Wille.

Ako jediný výrobca fitness vybavenia s API (Application Programming Interface) otvorený vývojárom na celom svete podporuje spoločnosť Life Fitness tvorbu fitness aplikácií zahŕňajúcich vybavenie a poskytuje cvičiacim osobnejšiu a vzrušujúcu skúsenosť. Viac informácií môžete nájsť na adrese www.lifefitness.com.

O spoločnosti Life Fitness

Life Fitness je svetová jednotka v odvetví komerčného fitness vybavenia. Spoločnosť vyrába a predáva posilňovacie vybavenia a zariadenia na kardiovaskulárne cvičenia pod obchodnými názvami Life Fitness a Hammer Strength vo viac než 120 krajinách. Centrála spoločnosti sa nachádza za Chicagom, v Schiller Park v štáte Illinois. Life Fitness je divíziou spoločnosti Brunswick Corporation (burzový index NYSE: BC).

*ABI Research's "Mobile Devices and mHealth"

Kontakty

Life Fitness

Lauren Kamm

manažér pre digitálne médiá a vzťahy s verejnosťou

T: +1 847.288.5978

alebo

L.C. Williams & Associates

Laura Bohacz or Lauren Platt

T: +1 312.565.3900 or +1 800.837.7123

E: lbohacz@lcwa.com, lplatt@lcwa.com

Zdroj: Life Fitness

Túto tlačovú správu si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20130322005858/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring