OTS: FLASH MOB - viac ako 100 tancujúcich v Bešeňovej !

TASR, 28. júla 2013 10:00

Bešeňová 28. júla (TASR-OTS) – Tento víkend sa v GINO PARADISE Bešeňová tancovalo. A nešlo len o obyčajné tancovanie. Tanečníci predviedli dejiny tanca, rôzne tanečné štýly a učili návštevníkov hip-hop, disco, ale aj brušné tance. V sobotu na všetkých čakalo neuveriteľné prekvapenie – veľká tanečná akcia – FLASH MOB!

Just dance. Slovo tanec sa vo vodnom raji skloňovalo počas tohto víkendu vo všetkých tvaroch. V GINO PARADISE Bešeňová tancovalo všetko, čo malo ruky a nohy, tancovali malí aj veľkí, tancovalo sa na tráve a tancovalo sa dokonca aj v bazénoch.

Tento víkend si tu pre všetkých návštevníkov pripravili tanečný program, ktorého súčasťou boli tanečné hodiny hip-hopu, disco a brušné tance. Okrem vyučovania tanca sa taneční nadšenci dozvedeli viac o tanci samotnom. Spoznali jeho históriu a vývoj a tiež rôzne zaujímavosti o tanečných štýloch.

Celý tanečný program bol pripravený v spolupráci s tanečným klubom Deep z Martina. Jeho riaditeľ Miroslav Frolo o svojich zverencoch hovorí: "Deti z nášho klubu sú úžasné, tanec ich veľmi baví. Je skvelý pocit sledovať, ako tanečne rastú a zlepšujú sa. Som nesmierne hrdý, že sú úspešné nielen na Slovensku ale aj v zahraničí."

V sobotu tanečníci pripravili neuveriteľné prekvapenie – FLASH MOB. Na Flash mobe sa zúčastnilo viac ako 110 aktívnych hráčov a ďalšie desiatky anonymných návštevníkov - účastníkov. Flash mob je označenie pre bleskovú zábavnú akciu, kedy sa na jednom mieste stretne viac ľudí, urobia niečo bizarné, absurdné alebo vtipné a potom sa bez ďalších komentárov rozídu. Medzi časté scenáre flash mobu patrí tanec.

Flash mob má dva druhy účastníkov: prvým sú aktívni hráči, ktorí sú realizátormi scenára. Na druhej strane je tu anonymný dav či osoby, ktoré o akcii dopredu nevedia, no s ich reakciami sa počíta. Pri veľkej časti scenárov je dôležité nenápadne splynúť s davom, aby sa tak zaručil moment prekvapenia. Obľúbenými kulisami sú rušné verejné priestranstvá ako napríklad stanice, námestia, nákupné centrá, vynikajúcim miestom je aj areál vodného raja, v ktorom bolo ten deň viac ako 5000 ľudí. Musel to byť pre všetkých neuveriteľný zážitok.

Toto leto je výnimočné, pretože návštevníci sa môžu zapojiť do súťaží o hodnotné ceny. Najpríťažlivejšou súťažou je súťaž "Vyhraj Mercedes-Benz na víkend s plnou nádržou". Zapojiť sa môže každý dospelý návštevník, ktorý si zakúpi vstup Business Plus alebo VIP Plus, na bloček vypíše povinné údaje, bloček stačí už len hodiť do označenej urny pri vystavenom Mercedese-Benz v areáli.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mam vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring