OTS: Fluke Biomedical uvádza automatizovaný analyzátor infúznych zariadení

TASR, 11. novembra 2013 11:20

OTS: Spoločnosť Fluke Biomedical uvádza automatizovaný analyzátor infúznych zariadení

EVERETT, Washington, 11. novembra 2013 (TASR/OTS/PRNewswire) - Na základe 20-ročných skúseností v testovaní infúznych čerpadiel je nový analyzátor infúznych zariadení IDA-5 spoločnosti Fluke Biomedical navrhnutý tak, aby dokázal rýchlo a presne testovať výkon infúznych čerpadiel.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b)

IDA-5 je plnohodnotné, automatizované, viackanálové zariadenie, ktoré digitálne overuje, či infúzne čerpadlo presne distribuuje prepravované látky v požadovanom prietoku, objeme alebo pevných časticiach a či v prípade upchania systému správne spustí alarm.

"Pri starostlivosti o pacientov je presná analýza výkonu infúznych čerpadiel zásadná," vysvetľuje Shirin Khanna, marketingový manažér Fluke Biomedical. "Zavádzajúce hodnoty na zle fungujúcom infúznom čerpadle môžu pacienta vystaviť veľkým zdravotným rizikám. Prístroj IDA 5 pomáha tieto riziká eliminovať zabezpečením toho, že čerpadlá správne dávkujú lieky a poskytujú včas presné upozornenia v prípade výskytu problému".

S pomocou prístroja IDA-5 je možné testovať rôzne typy infúznych čerpadiel vrátane volumetrických čerpadiel, injekčných čerpadiel, PCA čerpadiel, anestéziologických čerpadiel, ambulantných čerpadiel a čerpadiel pre pohon odkvapávacích systémov. Okrem overovacích funkcií má prístroj IDA-5 aj zabudovanú automatiku, ktorá používateľom umožňuje vytvárať si vlastné šablóny pre rýchle, štandardizované analýzy. Automatické testovanie umožňuje technikom tieto testy jednoducho nastaviť a odísť – veľmi jednoduché. Zariadenie IDA-5 okrem toho umožňuje maximálnu produktivitu vďaka skupine nezávislých kanálov, prostredníctvom ktorých je možné testovať až 4 infúzne čerpadlá naraz.

Chybné infúzne zariadenia sú častým terčom klinických vyšetrovaní. Úrad FDA v rokoch 2005 až 2009 len v USA zaznamenal 56 tisíc nežiaducich účinkov a viac ako 500 úmrtí v súvislosti s infúznymi zariadeniami.  Preto je testovanie infúznych čerpadiel dôležité pre zaistenie ich presnosti a náležitého fungovania.

Pre viac informácií o analyzátore infúznych zariadení IDA-5 navštívte stránku www.flukebiomedical.com/IDA-5.

O spoločnosti Fluke Biomedical

Spoločnosť Fluke Biomedical je popredným globálnym poskytovateľom testovacích a meracích zariadení a služieb v sektore zdravotnej starostlivosti. Snažíme sa poskytovať tie najlepšie inovatívne riešenia s cieľom zlepšovať kvalitu zdravotnej starostlivosti na celom svete. Naše služby poskytujeme biomedicínskym inžinierom, technikom kvality, lekárom, onkológom a odborníkom na radiačnú bezpečnosť a neustále rozširujeme ponuku našich riešení pre odborníkov v oblasti zdravotníctva. Viac informácií o spoločnosti Fluke Biomedical nájdete na webovej stránke www.flukebiomedical.com.

Pre ďalšie informácie

Shannon Deveny

Manažérka pre marketingovú komunikáciu

+1-425-446-4600

shannon.deveny@flukebiomedical.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring