OTS: Futbal, hokej a akčné filmy v HD kvalite. Dajto je ôsmou HD televíziou v základnej ponuke SWANu

TASR, 9. septembra 2013 11:53

OTS: Futbal, hokej a akčné filmy v HD kvalite. Dajto je ôsmou HD televíziou v základnej ponuke SWANu

Bratislava 9. septembra (TASR-OTS) – Telekomunikačný operátor SWAN pridáva do svojej ponuky ďalší kanál v najvyššom HD rozlíšení. Už ôsmim HD kanálom v základnej ponuke operátora bude televízia pre chlapa - Dajto. V ponuke má kvalifikačné zápasy futbalistov, olympijský hokej i množstvo akčných filmov a seriálov. TV kanál Dajto HD pridá SWAN od pondelka 9. septembra, a to už do svojej základnej ponuky Digitálnej televízie S.

HD kvalita ponúka obraz zložený z približne 2 miliónov pixelov, čo je štyrikrát viac ako pri bežnom vysielaní. Rozdiel je doslova šokujúci, diváci uvidia detaily, ktoré pri bežnom vysielaní nemajú šancu zaregistrovať. Výraz tváre futbalistov, či puk na obrazovke nebude viac veľkou neznámou. Na veľkej obrazovke a pri rýchlom pripojení vynikne kvalita obrazu ešte viac.

"Našim zákazníkom prinášame to najlepšie, čo televízie ponúkajú. Jednotlivé balíky priebežne dopĺňame podľa aktuálnej ponuky, takže zaradenie Dajto HD bolo prirodzeným krokom," približuje Zuzana Hánová, marketingová manažérka spoločnosti SWAN.

V základnej ponuke SWANu sa nachádza už osem slovenských a českých kanálov vysielajúcich v HD kvalite: STV1 HD, STV2 HD, Markíza HD, Joj HD, Joj Plus HD, WAU HD, ČT HD a teraz už aj Dajto HD.

Dajto HD nájdu diváci aj v najlepšej kombinácii televíznych programov, internetu a hlasových služieb, v balíku TRIO M: za 18,99 eura mesačne získajú viac ako 45 najsledovanejších televíznych staníc, z toho 10 v HD kvalite, internet s rýchlosťou 40 Mbit/s a k tomu 150 minút na telefonovanie. Samozrejme, Dajto HD je súčasťou aj vyšších balíkov (L a XL).

Telekomunikačný operátor SWAN, a. s., je rýchlo sa rozvíjajúci slovenský poskytovateľ elektronických služieb. Technologické možnosti, portfólio služieb a rýchly rozvoj spoločnosti radia SWAN medzi inovátorov a lídrov na slovenskom trhu. So svojimi 30.000 zákazníkmi je SWAN tretím najväčším poskytovateľom internetu.

Službu SWAN MULTIMEDIA prevádzkuje od 1. 12. 2007. V súčasnosti ponúka optický internet až do rýchlosti 100 Mbit/s, digitálnu televíziu s viac ako 100 kanálmi a telefónnu linku v Bratislave, Trnave, Nitre, Trenčíne, Pezinku, Malackách, Seredi, Novej Dubnici, Dubnici nad Váhom, Púchove, Komárne, Dunajskej Strede, Trenčianskych Tepliciach a Košiciach. Portfólio služieb je dostatočne široké, aby vyhovelo rôznym typom zákazníkov, jednotlivcom aj rodinám, bez ohľadu na vek a priority ako rýchlosť internetu, cena, či počet programov.

Kontakt: Zuzana Hánová marketingová manažérka, +421 2 35 000 679, zuzana.hanova@swan.sk, www.swan.sk, www.max.sk

Zuzana Petruľáková, + 421 2 52 962 011, petrulakova@comm.sk, www.comm.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring