OTS: G-Star RAW oznamuje uzatvorenie licenčnej zmluvy s Marchon Eyewear

TASR, 6. marca 2013 12:12

MELVILLE, New York 6. marca (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) — Spoločnosť G-Star RAW dnes oznámila uzatvorenie licenčnej zmluvy so spoločnosťou Marchon Eyewear, Inc. Touto licenciou sa spoločnosti Marchon udelia práva na výrobu a distribúciu kolekcií okuliarov pod značkou G-Star. Prvé dodávky sa uskutočnia od októbra 2013.

Spoločnosť G-Star je moderná značka džínsového oblečenia. Filozofiou spoločnosti bolo odjakživa heslo "en produkt" so zameraním na majstrovské zručnosti a inovácie v oblasti výroby odevov z džínsoviny. Spoločnosť G-Star vytvorila koncept 3D džínsoviny a začala sa venovať surovej, nespracovanej džínsovine. Pozoruhodný uhol pohľadu tejto značky na vypracovanie a dizajn siaha aj mimo oblasti výroby džínsového oblečenia, a to k ďalším nevyhnutným súčastiam šatníka, ako je obuv a doplnky.

Vďaka spojeniu odborných znalostí týchto dvoch odborníkov prinesie toto partnerstvo do odvetvia výroby okuliarov novú perspektívu, ktorej základom budú slnečné a optické produkty reprezentujúce podpis surového, priemyselného dizajnu značky G-Star. Jos van Tilburg, generálny riaditeľ spoločnosti G-Star, povedal, "Je to významný deň pre spoločnosť G-Star. Sme nadšení, že sa začína naše partnerstvo so spoločnosťou Marchon. Sme hrdí na to, že vďaka ich odborným znalostiam a skúsenostiam budeme schopní rozšíriť filozofiu dizajnu a inovačnú stratégiu spoločnosti G-Star aj na okuliare." Claudio Gottardi, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Marchon, povedal, "Licenčná zmluva so spoločnosťou G-Star predstavuje ďalší hrdý krok v priebežnom rozširovaní portfólia značky Marchon. G-Star má bohaté dedičstvo a impozantnú históriu. Kombinácia výrazného vypracovania, kvality a vysokej úrovne zručnosti sa stotožní so základnými hodnotami značky Marchon. Tešíme sa na ďalšie rozširovanie aktív značky G-Star a posilňovanie jej prítomnosti vo svete."

O spoločnosti G-Star

G-Star RAW je od roku 1989 priekopníkom v oblasti výroby džínsového oblečenia. Filozofiou spoločnosti bolo odjakživa heslo "Len produkt" so zameraním na majstrovské zručnosti a inovácie v oblasti výroby odevov z džínsoviny. Vďaka tomuto prístupu sa stala značka G-Star trvalou súčasťou džínsového trhu s viac ako 6500 predajnými miestami v 68 krajinách. Okrem džínsovo zameraného pánskeho a dámskeho oblečenia a kolekcií doplnkov spoločnosť G-Star ponúka aj kolekciu obuvi prostredníctvom licencovaného partnera. Ďalšie informácie o spoločnosti G-Star RAW nájdete na adrese www.g-star.com.

O spoločnosti Marchon Eyewear, Inc. Marchon Eyewear, Inc. je jedným z najväčších svetových výrobcov a distribútorov kvalitných optických a slnečných okuliarov. Spoločnosť predáva svoje produkty pod renomovanými značkami, medzi ktoré patria: Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Chloé, Diane von Furstenberg, Dragon Alliance, Emilio Pucci, Fendi, Flexon®, Jil Sander, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo, Sean John, a Valentino. Spoločnosť Marchon, ktorá má centrálu v New Yorku a jej regionálne pobočky je možné nájsť v Amsterdame, Hongkongu, Tokiu a Benátkach, distribuuje svoje výrobky prostredníctvom početných miestnych predajných miest, ktoré slúžia viac ako 80 000 zákazníkom vo viac ako 100 krajinách.

Kontakty: G-Star Raw Jolanda Smit, +31 20 567 7000, jolanda-smit@g-star.com alebo Marchon Eyewear, Inc. Robert Schienberg, +1 631-629-3200, rschienberg@marchon.com

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring