OTS: GAC AION oficiálne vstupuje na nepálsky trh s AION Y

TASR, 27. mája 2024 16:02

Kanton 27. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť GAC usporiadala 23. mája 2024 tlačovú konferenciu o spustení značky a otvorení showroomu v Káthmandu, čím zaznamenala svoj oficiálny vstup na nepálsky trh. Slávnostné otvorenie prvého showroomu GAC značky AION v Nepále predstaví miestnym spotrebiteľom hviezdny model AION Y. Podujatia sa zúčastnili významní hostia vrátane čínskeho veľvyslanca v Nepále Chena Songa, generálneho riaditeľa GAC AION Gu Huinana, medzinárodného zástupcu generálneho riaditeľa GAC Wang Shunshenga, Binoda Chaudharyho, predsedu skupiny Chaudhary a Nirvany Chaudharyovej, výkonnej riaditeľky skupiny Chaudhary, spolu s významnými nepálskymi médiami a vedúcimi predstaviteľmi verejnej mienky, aby boli svedkami ďalšej expanzie skupiny GAC na medzinárodné trhy.

Tlačová konferencia sa konala v showroome Thapathali na vynikajúcom mieste v hlavnom meste Káthmandu. Nový showroom s moderným celoskleneným dizajnom závesných stien v exteriéri a s rozlohou približne 210 metrov štvorcových je vysoko rozpoznateľný pozdĺž celej ulice automobilových značiek a pomáha GAC vytvoriť imidž prémiovej značky AION.

Podujatie bolo svedkom veľkého odhalenia modelu AION Y, vlajkovej lode spoločnosti GAC AION. Model značky AION, ktorý je jedným z najpredávanejších čisto elektrických SUV spoločnosti GAC, spĺňa vysoké štandardy v oblasti estetiky, priestrannosti, pokročilých technológií a bezpečnosti, vďaka čomu je medzi mladými spotrebiteľmi na celom svete veľmi populárny.

Okrem modelu AION Y plánuje spoločnosť GAC AION tento rok uviesť na trh v Nepále niekoľko nových modelov, ktoré sa dokážu prispôsobiť zložitému terénu a premenlivej klíme krajiny. Generálny riaditeľ GAC AION Gu Huinan uviedol: „Nepál má bohaté zdroje, ako je voda a elektrina, a vývoj inteligentných elektrických vozidiel je súčasťou nepálskeho národného akčného plánu. Vďaka rozsiahlym odborným znalostiam spoločnosti GAC AION v celom priemyselnom reťazci výroby a predaja vozidiel poháňaných novou energiou budeme účinne podporovať vývoj vozidiel poháňaných novou energiou v Nepále a urýchlime jeho energetickú transformáciu."

Vstup na nepálsky trh predstavuje významný míľnik v stratégii internacionalizácie spoločnosti GAC s označením „1551", ktorá podporuje hospodársku a obchodnú spoluprácu medzi Čínou a Nepálom v rámci iniciatívy Jedno pásmo, jedna cesta (Belt and Road Initiative) a urýchľuje regionálny hospodársky ekologický rozvoj. Pri pohľade do budúcnosti plánuje spoločnosť GAC neustále posilňovať hodnoty značky, ako sú „špičková kvalita" a „technologické inovácie", zlepšovať svoje predajné a servisné siete, zavádzať viac nových modelov energetických vozidiel a uspokojovať rozmanité potreby miestneho trhu. Cieľom tejto iniciatívy je poskytnúť riešenia udržateľnej mobility v Nepále a podporiť hlbšiu spoluprácu medzi Čínou a Nepálom v oblasti vozidiel poháňaných novou energiou.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2422171/WechatIMG83.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring