OTS: GAC International otvára exportnú základňu ...

TASR, 27. mája 2024 13:06

OTS: GAC International otvára exportnú základňu pre strednú Áziu a dodáva 1000 jednotiek pre projekt ECO Mobility v Tadžikistane

Guangzhou 27. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 22. mája 2024 usporiadali spoločnosti GAC International a ECO Taxi, CJSC (ďalej len „ECO") podujatie „Inteligentná jazda bez hraníc, spoločná jazda hodvábnou cestou", ktoré sa konalo pri príležitosti otvorenia exportnej základne GAC v strednej Ázii a slávnostného odovzdania vozidiel pre projekt mobility ECO v Tadžikistane. Podujatia sa zúčastnili vedúci predstavitelia z provincie Guangdong a regiónu Kashgar, manažér ECO Oliver Olimov, zástupca generálneho riaditeľa GAC International Dai Binzheng, zástupca generálneho riaditeľa GAC AION Zheng Chunqi a zástupca generálneho riaditeľa GAC Commerce Lu Weicong.

Slávnostnou ceremóniou sa oficiálne otvorila exportná základňa GAC pre strednú Áziu, ktorá symbolizuje významný míľnik v medzinárodnej expanzii vozidiel spoločnosti GAC poháňaných novou energiou. Nasledovala slávnostná ceremónia odovzdania vozidiel pre projekt mobility ECO, v rámci ktorého GAC International oficiálne dodala spoločnosti ECO 1 000 vozidiel AION Y, čo občanom Tadžikistanu ponúka novú, ekologickú a inteligentnú možnosť dopravy.

Manažér ECO Oliver Olimov uviedol: „Dodávka 1 000 vozidiel AION Y pre projekt mobility ECO predstavuje nielen rozsiahle obstarávanie vozidiel poháňaných novou energiou, ale zároveň zdôrazňuje naše pevné odhodlanie na ceste k ekologickému cestovaniu a trvalo udržateľnému rozvoju. Do budúcnosti budeme pokračovať v spolupráci so spoločnosťou GAC International s cieľom preskúmať a implementovať ešte viac možností ekologickej mobility."

Zástupca generálneho riaditeľa GAC International Dai Binzheng poznamenal: „Dnešná dodávka 1 000 vozidiel AION Y spoločnosti ECO predstavuje v našom partnerstve významný míľnik. Ide o prvý formálny export modelov vozidiel GAC International do Tadžikistanu a tešíme sa na úzku spoluprácu so spoločnosťou ECO a všetkými zainteresovanými stranami s cieľom rozšíriť spoluprácu v oblasti novej energie a spoločne pokročiť v ére udržateľného rozvoja."

V rámci svojej stratégie internacionalizácie spoločnosť GAC International aktívne buduje svoju sieť kanálov v Tadžikistane a neustále rozvíja kontakty s maloobchodom aj veľkými podnikmi s cieľom priniesť vysokokvalitné, technologicky inovatívne modely vozidiel väčšiemu počtu spotrebiteľov v Tadžikistane. Budúce plány zahŕňajú založenie dcérskej spoločnosti v Uzbekistane s cieľom rozšíriť dosah na trh v Tadžikistane a vytvoriť regionálnu súčinnosť na posilnenie rozvoja značky a predaja. Pri pohľade do budúcnosti sa GAC International zameriava na využitie zahraničných príležitostí, intenzívne expanduje na trh s vozidlami poháňanými novou energiou v strednej Ázii a využíva exportnú základňu okresu Kashgar Shufu na riadenie a podporu kvalitnejších vozidiel poháňaných novou energiou v regióne.

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2420486/0522.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring