OTS: GameChange Solar ohlasuje rozšírenie domácej ...

TASR, 21. februára 2024 14:50

OTS: GameChange Solar ohlasuje rozšírenie domácej výrobnej kapacity v USA na 35 GW ročne

Zvýšená domáca výrobná kapacita umožní spoločnosti dodávať systémy solárnych trackerov, ktoré využívajú 70 % domáceho obsahu s potenciálom zvýšiť toto percento na viac ako 85 %

Norwalk Connecticut 21. februára /PRNewswire/ - (TASR/OTS) - Spoločnosť GameChange Solar (GCS), popredný svetový dodávateľ pokročilých, nákladovo efektívnych riešení na sledovanie slnečnej energie pre pozemné fotovoltaické (FV) elektrárne, pristúpila k významnému záväzku voči americkej výrobe oznámením, že rozširuje svoju ročnú výrobnú kapacitu v USA pre kľúčové komponenty z 24 GW v roku 2023 na 35 GW. Vyššia domáca výrobná kapacita umožňuje spoločnosti GameChange využiť pre svoje trackery Genius Tracker viac ako 85 % domáceho obsahu v závislosti od požiadaviek zákazníkov.

Spoločnosť GameChange Solar potvrdila, že pre svojich zákazníkov bude uplatňovať obsah solárnych trackerov vyrábaný v USA štandardne 70 %, pričom na požiadanie bude k dispozícii viac ako 85 %. Štandardné percento domáceho obsahu opätovne potvrdzuje záväzok spoločnosti podporovať domácu výrobu a podčiarkuje jej pozíciu lídra v oblasti domácej kapacity. V dôsledku zvýšenej domácej výrobnej kapacity ponúka spoločnosť viacročné kapacitné záväzky.

Od roku 2012 si GameChange Solar udržiava značnú výrobnú kapacitu v USA a s kapacitou 35 GW sa stala lídrom v domácej výrobe. Tento úspech stojí na sieti viac ako 30 výrobných závodov v 16 štátoch, vďaka čomu pomáhame zaistiť našim zákazníkom plnenie požiadaviek na domáci obsah podľa zákona o znížení inflácie.

Výrobná kapacita spoločnosti GameChange Solar v USA umožňuje domácu výrobu dielov solárneho trackera vrátane trubíc hnacieho hriadeľa, stĺpikov, regulátorov, montážnych zariadení modulov, ako sú krokvy a SpeedClamps™, ložiská, lisované diely a ďalšie základné komponenty solárneho trackera.

Derick Botha, hlavný obchodný riaditeľ GameChange Solar, poznamenal: „Spoločnosť GameChange je už roky lídrom v domácej výrobe systémov solárnych trackerov v USA. Sme hrdí na to, že zvyšujeme svoj príspevok k nárastu výroby solárnej energie v USA, pomáhame vytvárať pracovné miesta v oblasti čistej energie a prispievame ku globálnej energetickej transformácii."

O spoločnosti GameChange Solar

Spoločnosť GameChange je popredným svetovým poskytovateľom riešení solárnych trackerov, ktoré sa používajú v komunálnych a pozemných projektoch distribuovanej výroby solárnej energie na celom svete. Dodali sme viac ako 26 GW solárnych trackerov a systémov s pevným sklonom, ktoré kombinujú rýchlu inštaláciu, spoľahlivú kvalitu a bezkonkurenčnú hodnotu vďaka špičkovému inžinierstvu, inovatívnemu dizajnu a veľkosériovej výrobe. Naše produkty umožňujú solárnym panelom v elektrárňach sledovať pohyb slnka po oblohe a optimalizovať výkon elektrárne a zároveň chrániť sústavu pred škodlivými poveternostnými podmienkami.

Viac informácií nájdete na stránke GameChange Solar.

Kontakt:

Lisa Andrews

riaditeľka marketingu

lisa.andrews@gamechangesolar.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring