OTS: GameChange Solar oznamuje prelomovú dohodu o dodávke solárnych ...

TASR, 13. októbra 2023 10:43

OTS: GameChange Solar oznamuje prelomovú dohodu o dodávke solárnych sledovacích zariadení na podporu kapacity 560 MW v Egypte

NORWALK 13. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť GameChange Solar, globálny poskytovateľ riešení pre solárne regály, dnes oznámila, že uzavrela dohodu o dodávke solárnych sledovacích systémov na podporu solárneho projektu s kapacitou 560 MW v Egypte so spoločnosťou CEEC-ZTPC, ktorá sa zaoberá inžinierstvom, obstarávaním a výstavbou (EPC) so sídlom v Číne a realizuje projekty v oblasti energetiky vo viacerých krajinách.

Dohoda podpísaná medzi spoločnosťou GameChange Solar China a CEEC-ZTPC, renomovaným poskytovateľom solárnych riešení EPC v sektore obnoviteľných zdrojov energie, upevňuje partnerstvo, ktorého cieľom je revolúcia v odvetví solárnej energie. Podľa podmienok dohody poskytne spoločnosť GameChange Solar svoje solárne sledovacie systémy na optimalizáciu výroby energie pre plánovanú solárnu farmu Kom Ombo, ktorá sa nachádza v Egypte a ktorú vyvíja spoločnosť Africa Middle East Asia Power („AMEA").

„Sme radi, že môžeme spolupracovať s CEEC-ZTPC na tomto prestížnom solárnom projekte," povedal Derick Botha, obchodný riaditeľ spoločnosti GameChange Solar. „Táto spolupráca posilňuje našu spoločnú víziu urýchliť zavádzanie obnoviteľných zdrojov energie a podporiť udržateľnosť v celosvetovom meradle. Veríme, že naše solárne sledovacie zariadenia uvoľnia potenciál tohto projektu, podporia energetický výnos a znížia uhlíkovú stopu."

Spoločnoť GameChange Solar dodá pre tento projekt svoj systém Genius Tracker™ 1P 2R. „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať s popredným svetovým dodávateľom sledovacích zariadení GameChange Solar," uviedol Yang Sicheng, zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti CEEC-ZTPC Intl, a dodal: „Tešíme na bezproblémovú spoluprácu na tomto projekte."

Vďaka viac ako desaťročným skúsenostiam s vývojom, výrobou a predajom systémov s pevným sklonom a sledovacích systémov boli produkty GameChange Solarúspešne využité v mnohých projektoch na mnohých medzinárodných trhoch.

O spoločnosti GameChange Solar

GameChange Solar sa riadi svojím poslaním zásobovať planétu čistou solárnou energiou. Prispievame k tomu tým, že znižujeme náklady na pevné výklopné regály a sledovacie zariadenia. Systémy GameChange v sebe spájajú rýchlu inštaláciu, spoľahlivú kvalitu a bezkonkurenčnú hodnotu vďaka špičkovému inžinierstvu, inovatívnemu dizajnu a veľkosériovej výrobe.

Portfólio spoločnosti GameChange Solar so sídlom v Spojených štátoch zahŕňa inovatívny systém Genius Tracker™, ako aj systém pevného naklonenia MaxSpan™ a systém záťažových pozemných regálov Pour-In-Place™.

Viac informácií o spoločnosti GameChange Solar a jej najmodernejších riešeniach solárnych regálov nájdete na lokalite www.gamechangesolar.com

Kontakt:

GameChange Solar

info@gamechangesolar.com

tel.: +1 (203) 769-3900

GameChange Solar - Logo

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2245863/gamechange_solar_deal.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1592922/4338054/GameChange_Solar_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring