OTS: GameChange Solar podpisuje MOU (memorandum o ...

TASR, 15. novembra 2023 10:57

OTS: GameChange Solar podpisuje MOU (memorandum o spolupráci) s Bison Energy a prináša tak na austrálsky trh päť solárnych projektov

Spoločnosť bude dodávať svoj Genius Tracker™ na 125 MW developerských projektov v Novom Južnom Walese a Viktórii

Norwalk 15. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 26. októbra GameChange Solar, popredný svetový dodávateľ technológií solárnych sledovacích zariadení a panelov s fixným sklonom, podpísal memorandum o spolupráci so spoločnosťou Bison Energy na konferencii All Energy Australia Exhibition &, ktorá sa konala v Melbourne. MOU signalizuje partnerstvo medzi oboma spoločnosťami, ktoré sa snažia spolupracovať na uvedení piatich solárnych projektov v celkovej hodnote viac ako 125 MW na austrálsky trh. Na základe tejto dohody bude GameChange Solar dodávať svoj Genius Tracker™ do rozvojových projektov Bison Energyv Novom Južnom Walese a Viktórii.

„Sme hrdí na to, že na tejto dohode môžeme spolupracovať so spoločnosťou Bison Energy", povedal Derick Botha, obchodný riaditeľ spoločnosti GameChange Solar. „Toto oznámenie je vyvrcholením spolupráce dvoch spoločností, ktoré majú spoločnú strategickú víziu, a to dodávať planéte energiu prostredníctvom výroby solárnych fariem na výrobu energie z obnoviteľných zdrojov. Dúfame, že to položí základy globálnej aliancie s Bison Energy."

Bison Energy je súkromným globálnym developerom, investorom, EPC a vlastníkom aktív v oblasti ekologických projektov obnoviteľných zdrojov energie so sídlom v Tokiu v Japonsku a pobočkami v Európe, juhovýchodnej Ázii, Amerike, Austrálii a na Novom Zélande. Bison Energy Austrália sa rozvíja v Austrálii od roku 2017, pričom jej najväčším úspechom je solárna farma 350 MW Walla Walla. Odvtedy vytvorili rozsiahlu ponuku solárnych fariem rôznych veľkostí a hybridných solárnych fariem, ktoré zahŕňajú ukladanie energie ako aj samostatných projektov ukladania energie.

Krajinský riaditeľ spoločnosti Bison Energy's pre Austráliu a Nový Zéland Brendan Murphy povedal: „Sme nadšení, že s GameChange Solar môžeme spolupracovať. Mark Legge a jeho veľmi skúsený technický tím boli doteraz nápomocní pri podpore Bison prostredníctvom jedného z našich súčasných projektov Victorian, ktorý je vo výstavbe. Odvetvie panelov je náročné, ale GameChange Solar sa podarilo nájsť medzeru na trhu vďaka efektívnej predmontáži a rýchloupínacím konštrukciám, ktoré na tím inžinierov Bison Energy spravili veľký dojem. Z obchodného hľadiska nám tieto typy konštrukcií šetria náklady na inštaláciu, čo v súčasnom prostredí znamená všetko."

„Tešíme sa na dokončenie a uvedenie finálneho produktu GameChange do prevádzky, aby sme mohli pokračovať v plnení nášho sľubu podporovať komunity prostredníctvom výroby čistej energie a vytvárania pracovných miest a prispievať k čistejšiemu životnému prostrediu v budúcnosti, čo musí byť podporené našou základnou hodnotou, ktorou je „Powered by Nature",dodal Murphy.

O spoločnosti GameChange Solar

GameChange je popredným svetovým dodávateľom solárnych sledovacích zariadení, ktoré sa používajú v komunálnych a pozemných projektoch distribuovanej výroby solárnej energie po celom svete. Dodali sme viac ako 29 GW solárnych sledovacích systémov a systémov s fixným sklonom, ktoré kombinujú rýchlu inštaláciu, špičkovú kvalitu a bezkonkurenčnú hodnotu vďaka špičkovému inžinierstvu, inovatívnemu dizajnu a veľkosériovej výrobe. Naše produkty umožňujú solárnym panelom v elektrárňach sledovať pohyb slnka po oblohe a optimalizovať výkon elektrárne a zároveň chrániť sústavu pred škodlivými poveternostnými podmienkami. Okrem toho spoločnosť GameChange Solar prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti GeniusBOS rozširuje portfólio produktov pre širší systém obnoviteľných zdrojov energie. Viac informácií nájdete na stránke spoločnosti Game Change Solar.

Kontakt:

Lisa Andrews

Marketingová riaditeľka

GameChange Solar

lisa.andrews@gamechangesolar.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2276436/Bison_Energy_and_GameChange_Solar.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1592922/GameChange_Solar_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring