OTS: GeniusBOS získava objednávky transformátorov na stredné napätie

TASR, 19. októbra 2023 16:17

Norwalk 19. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť GeniusBOS dnes oznámila, že získala objednávky transformátorov na stredné napätie, ktoré budú dodané do Spojených štátov. Spoločnosť sa zameriava na ďalší rozvoj tejto dôležitej kategórie výrobkov.

Andrew Worden, generálny riaditeľ spoločnosti GeniusBOS, uviedol: „Naši zákazníci hovorili, že transformátory sú príliš drahé, dodacie lehoty sú príliš dlhé a úroveň služieb je nízka. Reagovali sme tým, že sme na trh uviedli ponuku strednonapäťových transformátorov s výkonom 1 až 10 kVA. Je potešujúce vidieť, že zákazníci nám už zadávajú objednávky."

O spoločnosti GeniusBOS

GeniusBOS je špičkovým poskytovateľom prelomových riešení v oblasti vyváženosti systémov (Balance Of Systems - BOS) a transformátorov na stredné napätie. Naša neúnavná snaha o inovácie nás viedla k vývoju najmodernejších produktov, ktoré sú starostlivo vytvorené so zákazníkmi pre zákazníkov.

Každý produkt GeniusBOS prechádza nekompromisnou cestou výskumu, vývoja a prísneho testovania. Naše špičkové zariadenia a progresívne výrobné postupy nám umožňujú rozvinúť BOS a návrhy transformátorov, ktoré vedú k technologickému pokroku.

GeniusBOS je stopercentne vlastnená dcérska spoločnosť GameChange Solar Corp.

Viac informácií o spoločnosti GeniusBOS nájdete na lokalite www.geniusbos.com

Kontakt:

GeniusBOS

info@geniusbos.com

+1 (603) 630-5489

Naša poštová adresa je:

230 East Avenue

Suite 100

Norwalk, CT 06855

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2250226/GeniusBOS_Receives_Orders.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring