OTS: GenoVive, priekopník v oblasti riešení na manažment telesnej hmotnosti...

TASR, 21. mája 2013 9:14

OTS: GenoVive, priekopník v oblasti riešení na manažment telesnej hmotnosti založených na DNA, dnes oznámila svoje prvé európske partnerstvo založené k 1. máju 2013 so spoločnosťou DNADIETA so sídlom v Poľsku.

New Orleans 21. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť GenoVive si vytvára partnerstvá po celom svete a rokuje s niekoľkými krajinami v Európe a na ďalších kontinentoch, aby zaviedla svoj program "Chudnutie navrhnuté pomocou vedy" na medzinárodnej úrovni.  Vic Castellon, doktor farmácie, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti GenoVive (www.genovive.com) hovorí: "Toto partnerstvo so spoločnosťou DNADIETA prináša GenoVive inovatívny prístup k chudnutiu a optimalizácii zdravia pre Európu. Táto technológia jednoznačne identifikuje genetickú výbavu jedinca, ktorá je základom prispôsobenej stravy, cvičebných plánov a vzdelávania klientov s cieľom optimalizovať chudnutie a riadiť ho tým, že sa klientovi poskytne podpora a vzdelávanie v oblasti pozitívnej zmeny životného štýlu. Vlastný vzor genetického testu sa opiera o viac ako dvadsaťpäť intervenčných klinických štúdií u ľudí z prestížnych univerzít Ivy League v Spojených štátoch a na európskom kontinente.

DNADIETA prináša do Poľska inováciu osobného zdravia. Keďže ľudia v Poľsku si neustále uvedomujú škodlivý vplyv obezity, GenoVive a DNADIETA sú aj naďalej odhodlané podporovať rozvoj dlhodobých a komplexných riešení na riadenie telesnej hmotnosti založené na genetike, prispôsobenej výžive a cvičení jednotlivca. Tento nový prístup k diéte a cvičeniu využíva najnovšie poznatky v oblasti nutrigenomiky, čo je štúdia o vplyve potravín na prejav génov a úlohu, ktorú niektoré gény zohrávajú v našom zdraví.

Dariusz Pełka, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti DNADIETA (www.dnadieta.com.pl) prináša túto inovatívnu technológiu do Poľska, pričom poznamenáva, že "Táto nová služba založená na DNA dosahuje úspech prostredníctvom účinnej a inovatívnej stravy, cvičebných programov a doplnkov založených na analýze vzoriek DNA a ďalších údajoch, ako sú výška, váha a pohlavie. Vzorka DNA na účely týchto testov sa obyčajne získava prostredníctvom pošty formou jednoduchého steru z vnútornej strany líca."

GenoVive sa už teší na medzinárodný úspech na takých miestach ako Mexiko a Dominikánska republika. "Inovatívny prístup spoločnosti GenoVive k chudnutiu založenému na analýze DNA a programoch s čisto prírodným jedlom už ohromne zarezonoval u našich pacientov v Mexiko City," povedala Tatiana Palazuelosová, výskum a vývoj, s bariatrickou podporou. "Program GenoVive.com.mx dopĺňa náš holistický a komplexný prístup k chudnutiu, ktorý zahŕňa návštevy u lekára a jeho dohľad a poradenstvo v oblasti výživy a psychológie. Tešíme sa na rozvoj tohto partnerstva v prospech základne našich pacientov, ktorí túžia po prispôsobených programoch chudnutia, ktoré budú fungovať dlhodobo."

Spoločnosť GenoVive je nadšená z najnovšieho partnerstva s Poľskom. Spoločne s firmou DNADIETA sa usilovne snažia ponúknuť špičkovú technológiu, aby pomohli jednotlivcom pri vedení zdravšieho životného štýlu založeného na genetickej prispôsobenej výžive a cvičení.

Kontakt: Paul Clinkscales pclinkscales@genovive.com +1-504-734-3030 www.GenoVive.com

Dariusz Pelka info@badaniedna.pl

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring