OTS: Global Eco Summit HDC 2024: Kultúrne prvky ...

TASR, 26. júna 2024 8:16

OTS: Global Eco Summit HDC 2024: Kultúrne prvky v cestovnom ruchu poháňajú globálny úspech

Dongguan 26. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Huawei sa počas Global Eco Summitu (Globálneho ekologického summitu) v rámci výročnej konferencie Huawei Developer Conference (HDC) 2024 vyjadrila k významu uprednostňovania kultúrnych prvkov zo strany čínskych turistov v domácom aj zahraničnom turizme.

Čínsky trh kultúrneho cestovného ruchu: Odomykanie veľkého potenciálu

Prieskum spoločnosti Quest Mobile odhalil významné trendy v angažovanosti používateľov a online reklame v Číne, vrátane silného záujmu trhu o kozmetiku, luxusný tovar, všeobecný e-obchod a automobily; ako aj rýchlo rastúci trh kultúry a turizmu, kde sa obsahové platformy stávajú zásadnými pri formovaní spotrebiteľských trendov.

Barometer svetového cestovného ruchu v 1. štvrťroku 2024 poukazuje na očakávaný návrat Číny na 80 % do konca roku 2024, pričom do konca roku 2025 prekoná úroveň z roku 2019. Čínsky medzinárodný cestovný ruch sa posunul smerom k diverzifikovaným, pohlcujúcim turistickým destináciám, pričom generácia Z a mileniálov hľadajú jedinečné zážitky, ktoré môžu zdieľať online. Kľúčom k prilákaniu čínskych cestovateľov budú jazykové prekladače, platby QR kódom, presná navigácia a automatické odporúčania, čo predstavuje pre značky príležitosť využiť mobilné reklamy.

Výskum spoločnosti Quest Mobile naznačuje silné oživenie zahraničného cestovného ruchu v Číne, pričom rastú aj diskusie používateľov a medziročne sa zvyšuje mesačný počet aktívnych používateľov aplikácií súvisiacich s cestovaním do zahraničia. Mladšiu generáciu ovplyvňujú bezvízové politiky a výmenné kurzy.

Miestna zábava a cestovný ruch sú na vzostupe, tak isto ako kľúčové pododvetvia mobilného internetu, letové informácie, cestovné nástroje, vlakové služby a hotelové služby, ktoré zaznamenali výrazný medziročný rast. Návštevy filmov a predstavení vzrástli o 50,7 %, letové informácie o 37,1 %, cestovné nástroje o 35,4 %, vlakové služby o 28,8 % a hotelové služby o 20,7 %.

Okrem toho sa čínski cestovatelia zameriavajú na kultúrne prvky. Na domácej úrovni lákajú okresné mestá mladých používateľov prostredníctvom hudobných festivalov a iných kultúrnych podujatí. Kancelárie pre kultúru a cestovný ruch spolupracujú s obsahovými platformami a značkami na propagácii miestnej kultúry a cestovného ruchu.

Platforma Petal Ads má s viac ako 580 miliónmi globálnych používateľov zariadení Huawei na celom svete jedinečnú pozíciu na prepájanie značiek s čínskym publikom, najmä v luxusnom a cestovnom sektore. Ich najnovšia ponuka, Petal Business Index (PBI), umožňuje značkám pochopiť, ako spotrebitelia zohľadňujú značky v rámci ekosystému Huawei. Slúži tak ako barometer marketingovej dynamiky značky. PBI pomáha značkám osloviť čínske publikum prostredníctvom platformy Petal Ads tým, že poskytuje presné informácie o správaní a preferenciách spotrebiteľov.

Oslovenie bonitných čínskych turistov: Stratégie na mieru

Spoločnosť Huawei minulý piatok v čínskom Pekingu usporiadala workshop pre zainteresované strany v oblasti barcelonského cestovného ruchu, zameraný na stratégie, ako prilákať do Barcelony bonitných čínskych turistov. Zahŕňalo to prekonanie sezónnosti cestovného ruchu v Barcelone zvýšením počtu návštevníkov počas špičkových období (lunárny nový rok, zlatý týždeň), decentralizáciu cestovného ruchu predĺžením priemernej dĺžky pobytu a ponukou vysokokvalitných zážitkov v menej známych turistických miestach, ako aj zvýšenie priemernej útraty ponukou atraktívnejších miestnych produktov vrátane michelinských reštaurácií, luxusných maloobchodných predajní a vinárstiev.

O platforme Petal Ads

Petal Ads, mobilná reklamná platforma spoločnosti Huawei, spája vydavateľov, inzerentov a marketérov na celom svete. Vďaka viac ako 360 000 vydavateľom a širokej škále odvetví s viac ako 200 sektormi umožňuje agentúram a podnikom osloviť celosvetovo viac ako 730 miliónov nových zákazníkov. https://ads.huawei.com/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2447381/Huawei_Consumer_Business_Group.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring