OTS: Gratulujeme všetkým európskym národným futbalovým ...

TASR, 27. novembra 2023 16:08

OTS: Gratulujeme všetkým európskym národným futbalovým tímom sponzorovaných TCL k postupu na Leto športu

Futbaloví fanúšikovia si môžu užiť ešte viacej napätia prejdením na model TCL QD-Mini LED s veľkou obrazovkou a pokročilými funkciami špeciálne navrhnutými na sledovanie športového leta 2024.

Paríž 27. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - TCL Electronics (1070.HK), popredná značka spotrebnej elektroniky a dve najlepšie svetové televízne značky s hrdosťou blahoželajú svojim oficiálnym európskym národným futbalovým partnerom k ich úspechu v rámci prípravy na Európsky mesiac športu. Národné futbalové tímy zo Španielska, Talianska, Českej republiky, Slovenska a Nemecka, všetky oficiálne sponzorované spoločnosťou TCL, sa úspešne kvalifikovali ako hráči, resp. hostitelia súťaže v roku 2024. TCL je cťou, že prostredníctvom najmodernejšej zobrazovacej technológie vie podporovať takýto úžasný talent a preniesť kúzlo futbalu do miliónov domácností po celej Európe.

Ako zástanca inšpirácie veľkoleposti a sprístupnenia magických okamihov pre všetkých, sa TCL zameralo na výskum a vývoj na vytvorenie najpokročilejšieho radu televízorov, ktorý je vybavený špičkovou zobrazovacou technológiou a vylepšenými funkciami na sledovanie športových prenosov, aby sa fanúšikovia všade cítili zapojení do diania.

Rad QD-Mini LED od TCL: Ideálny pre plnohodnotný športový zážitok V očakávaní športového kalendára na rok 2024 spoločnosť TCL privádza na trh výnimočný rad televízorov, ktoré sú dokonale vybavené na detailné zobrazenie každého futbalového okamihu. Vlajková loď – televízor QD-Mini LED TV X955 a špičkový QD-Mini LED TV C955 sú oba poháňané AiPQ 3.0 procesorom, ktorý je vybavený algoritmom strojového učenia sa pre bezkonkurenčne hodvábne hladký obraz.

Využívajúc aj silu umelej inteligencie, Motion Clarity Pro technológia okamžite rozpozná objekty pohybujúce sa vysokou rýchlosťou vo vzťahu k ich veľkosti a polohe v rámci vizualizácie. Keď systém deteguje loptu mieriacu na bránu, Motion Clarity Pro intuitívne vypočítava pohyb a prispôsobuje počet snímok. V spojení s variabilnou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorá sa dokáže prispôsobiť rôznym snímkam na vstupe v reálnom čase, má divák ten najjasnejší výhľad pri strele na bránku, pretože rozmazanosť pohybu je výrazne znížená pre dosiahnutie maximálnej čistoty obrazu.

Aby bol zážitok úplne pohlcujúci, musí byť divák schopný vnímať všetky výrazné farby, ktoré možno vidieť na ihrisku aj mimo neho – od výrazne jasných farebných kreácií domáceho tímu až po najzelenšie ihriská. „Športový mód" klasifikuje obsah obrazu na základe vnímania umelou inteligenciou a podľa toho upravuje parametre kvality v rámci jasu, kontrastu, farieb a rozlíšenia. Výsledkom je úžasne živé stvárnenie zážitku zo štadióna v podaní vyše miliardy farebných odtieňov.

Mimoriadne veľké obrazovky pre maximálny zážitok

Pokiaľ ide o definovanie skutočne pohlcujúceho televízneho zážitku, na veľkosti naozaj záleží. Preto TCL rozšírilo svoje portfólio mimoriadne veľkých obrazoviek o celý rad veľkostí 65 palcov a viac. TCL X955 s revolučným maximálnym jasom a televízor TCL C955 sú na vybraných trhoch k dispozícii s uhlopriečkou až 85 a 98 palcov. Pre celosvetovo najlepšiu značku číslo jedna v segmente 98-palcových TV je len príznačné, že TCL vytvorilo skvelý a konkurencieschopný 98-palcový model 4K HDR TCL P745, aby viacej fanúšikov ako kedykoľvek predtým mohlo zažiť krásnu hru tak, ako bola zamýšľané.

Black Friday s TCL: Teraz je čas prejsť na QD-Mini LED

Teraz je ten správny čas pripraviť sa na najúžasnejšie športové leto, pretože na Black Friday TCL nájdete viac veľkoplošných zariadení a inteligentných domácich spotrebičov, ktoré pozdvihnú úroveň vašej domácej zábavy.

Televízor TCL QD-Mini LED C805 má obrovskú 98-palcovú obrazovku a podmanivé 4K HDR rozlíšenie, vďaka čomu každá hra ožije bezkonkurenčným realizmom. Vďaka maximálnemu jasu 1 600 nitov (na 98") farby ožívajú a vytvárajú dynamický a verný obraz. 144 Hz variabilná natívna obnovovacia frekvencia obrazovky zabezpečuje neuveriteľne plynulý pohyb pri vysokých rýchlostiach, ktorý sa dokonale hodí na rýchle dianie futbalového zápasu.

Čo tento televízor skutočne odlišuje sú jeho neuveriteľné možnosti HDR rozlíšenia. Výsledok? Váš tím bude na obrazovke oslňovať úžasným kontrastom a dynamickým rozsahom a ponúkne vám nezabudnuteľný zážitok, keď ho budete povzbudzovať k víťazstvu.

Sledujte všetko dianie nadchádzajúceho finále na veľkoplošných TCL televízoroch, ktoré sú teraz k dispozícii na vybraných trhoch Európy.

* Vzhľad, funkčnosť a dostupnosť produktu sa môže v jednotlivých krajinách/regiónoch líšiť

O TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a líder v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov až po zvukové a inteligentné domáce spotrebiče. Navštívte internetové stránky spoločnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring