OTS: GSCF spúšťa prevádzkový kapitál ako službu

TASR, 23. mája 2024 7:34

Integruje platformu a možnosti financovania s cieľom vytvoriť prvý prepojený kapitálový ekosystém

NEW YORK 23. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť GSCF, popredný svetový poskytovateľ riešení pracovného kapitálu, dnes predstavila prvé riešenie pracovného kapitálu ako služby (WCaaS). Táto nová inovatívna ponuka umožňuje spoločnostiam optimalizovať riadenie likvidity pomocou prevádzkového modelu založeného na technológiách, ktorý je bezproblémovo integrovaný s ich partnermi v oblasti financovania.

V súčasnosti sa spoločnosť zjednotila pod značkou GSCF a spojila prevádzkové možnosti spoločnosti Peridot Financing Solutions LLC s Global Supply Chain Finance Ltd. Základom tejto integrácie je konvergencia spoločnosti na spoločnú technologickú platformu, ktorá podporuje komplexný cyklus pracovného kapitálu s vysoko konfigurovateľnými riešeniami zahŕňajúcimi odborné riadené služby a prístup k alternatívnemu kapitálu.

Vďaka významným investíciám do technológií spoločnosť GSCF ďalej rozšírila rozsah riešení, ktoré poskytuje firemným zákazníkom a finančným inštitúciám. Výsledné možnosti služby Working Capital as a Service spoločnosti GSCF umožňujú kancelárii finančného riaditeľa spolupracovať s finančnými partnermi na realizácii nových stratégií efektívnosti pracovného kapitálu, ktoré budujú silu súvahy, riadia riziko a zložitosť a podporujú rast podniku.

Úrad finančného riaditeľa naďalej čelí pretrvávajúcim výzvam v úsilí o transformáciu financií, správu rozdielnych systémov a integráciu údajov a prevádzkových modelov. Vzhľadom na pretrvávajúce narušenie hospodárstva a dodávateľského reťazca využívajú spoločnosti a ich finanční partneri príležitosť využiť prevádzkový kapitál ako kľúčový faktor rastu.

V reakcii na túto kritickú potrebu riešenie GSCF Working Capital-as-a-Service poskytuje zákazníkom:

- Prepojený kapitálový ekosystém dodávateľov, kupujúcich a finančných inštitúcií s cieľom vytvoriť integrovanú skúsenosť bez zbytočných prekážok

- Komplexná platforma na umožnenie a optimalizáciu ekosystému v rámci celého cyklu pracovného kapitálu

- Dôveryhodný partner, ktorý ponúka hlboké odborné znalosti v oblasti pracovného kapitálu a riadené služby s pridanou hodnotou

- Úplné pokrytie rizikového spektra v rôznych rizikových profiloch zákazníkov a geografických oblastiach prostredníctvom jedinečného prístupu k alternatívnym kapitálovým riešeniam

- Inteligencia založená na údajoch na dynamické riadenie a transformáciu pracovného kapitálu na strategickú výhodu

Podľa BCG majú spoločnosti, ktoré optimalizovali svoj pracovný kapitál, o 20 % vyššiu pravdepodobnosť, že dosiahnu svoje ciele v oblasti rastu tržieb, a 70 % rastových spoločností, ktoré využívajú riešenia pracovného kapitálu, zaznamenalo zlepšenie obchodných ukazovateľov vrátane nižšieho počtu dní splatných záväzkov, rýchlejších cyklov konverzie hotovosti a vyšších ukazovateľov pracovného kapitálu.

„Pracovný kapitál ako služba je odrazom toho, že sa nespoliehame len na úzke bodové riešenia, ale máme prístup k holistickému súboru integrovaných ponúk na riadenie celého cyklu konverzie hotovosti s pridanou hodnotou optimalizáciou zdrojov financovania a využitím odborných znalostí spoločnosti GSCF v oblasti služieb," povedal Doug Morgan, výkonný riaditeľ spoločnosti GSCF.

„Pracovný kapitál ako služba spoločnosti GSCF má potenciál pôsobiť ako katalyzátor strategickej transformácie a pomáhať spoločnostiam a ich finančným partnerom využívať programy pracovného kapitálu na zvýšenie efektívnosti a udržateľného rastu. Keďže sa kancelária finančného riaditeľa naďalej vyvíja, investície do riešení pracovného kapitálu, ktoré sú hlboko integrované s existujúcimi pracovnými postupmi a finančnými platformami, sú mimoriadne dôležité," povedal Kevin Permenter, senior riaditeľ výskumu IDC pre podnikové aplikácie.

O spoločnosti GSCF:

GSCF je popredným globálnym poskytovateľom riešení pracovného kapitálu. Spoločnosť umožňuje spoločnostiam a ich partnerom z radov finančných inštitúcií urýchliť rast, uvoľniť likviditu a riadiť riziko a zložitosť celého cyklu pracovného kapitálu. Inovatívna ponuka riešenia Working Capital-as-a-Service spoločnosti GSCF spája silu komplexnej prepojenej kapitálovej technologickej platformy s odbornými riadenými službami a alternatívnymi kapitálovými riešeniami. Tím odborníkov na pracovný kapitál spoločnosti GSCF pôsobí vo viac ako 75 krajinách a ponúka skutočne globálny a holistický pohľad na riešenie výziev v oblasti efektívnosti pracovného kapitálu. Viac informácií nájdete na stránke www.gscf.com.

Kontaktné údaje:

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2418575/GSCF_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring