OTS: Guangdong on the Road (Guangdong na ceste) ...

TASR, 23. januára 2024 11:11

OTS: Guangdong on the Road (Guangdong na ceste) | Anjeli, ktorí dohliadajú na Fidži

Guangzhou 23. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Prostredníctvom série „Guangdong on the Road" (Guangdong na ceste) sa GDToday spája s globálnymi reportérmi a objasňuje partnerstvo Guangdongu v rámci iniciatívy Belt and Road.

V roku 2023 uplynie 60 rokov od vyslania prvého čínskeho lekárskeho tímu do zahraničia. Ako uviedol čínsky veľvyslanec na Fidži Zhou Jian, v tichomorských ostrovných krajinách pomohli projekty lekárskej pomoci iniciované Čínou, ako napríklad „Brightness Journey" (Cesta za svetlom), ktoré poskytujú bezplatné očné prehliadky a operácie v zahraničí, 260 tisícom miestnych pacientov.

V tejto epizóde sa reportér GDToday v spolupráci s Mai TV vydal na Fidži a do jeho koloniálnej vojenskej nemocnice, ktorá je jednou z najväčších medzi tichomorskými ostrovnými krajinami, aby preskúmal príbehy čínskeho lekárskeho tímu, jeho fidžijských kolegov a pacientov.

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2321512/video.mp4

Časť videozáznamu poskytlo Oftalmologické centrum Zhongshan Sun Yat-senovej univerzity.

Na príbehu sa podieľali čínske veľvyslanectvo na Fidži, spoločnosť Chinese Media (Fiji) LTD a Ma Xiaodong.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring