OTS: Guide Sensmart prichádza na Medzinárodné ...

TASR, 23. októbra 2023 10:17

OTS: Guide Sensmart prichádza na Medzinárodné poľovnícke a strelecké dni (Internationale Jagd- und Schützentage) 2023 s novým produktom TD631 LRF

Wuhan 22. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medzinárodné poľovnícke a strelecké dni 2023 sa 15. októbra úspešne skončili. Spoločnosť Guide Sensmart predstavila rôzne produkty a riešenia, napríklad TD631 LRF. Pôsobivé infračervené termovízne zariadenie prilákalo mnoho nadšencov prírody a profesionálnych kupujúcich, ktorí navštívili stánok, aby si ho vyskúšali.

Lovci vždy považovali infračervené termokamery za „základné pomôcky pre nočný lov". Tieto zariadenia sa považujú za cenných spoločníkov novej generácie technicky špičkových asistentov pri legálnom love. Inteligentná infračervená termokamera Guide Sensmart sprevádza lovcov v oblastiach džungle prístupných lovcom, kde im umožňuje prekonávať obmedzenia tmy a naplno si vychutnať zázraky prírody.

Predstavujeme ručný termovízny monokulár TD631 LRF – prvý cenovo dostupný a plne vybavený termovízny ďalekohľad v tomto segmente. Vďaka pokročilým obrazovým algoritmom ponúka vyššiu kvalitu obrazu a jemnejšie detaily. Toto zariadenie má zabudovaný 600 metrový laserový diaľkomer, čím sa z neho v prírode stáva ideálny nástroj na nočné videnie. Guide Sensmart má za cieľ poskytovať outdoorovým nadšencom najnovšie technológie a inovatívne produkty. Okrem lovu sa tento nový ručný infračervený ďalekohľad uplatní aj pri presadzovaní práva, pátraní a záchranných akciách, chove zvierat, prieskumoch prírody aj rekreačnom pozorovaní.

Guide Sensmart Nemecko sídli na adrese Neumeyerstrasse 30, Norimberg, 90411.

Informácie o spoločnosti Guide Sensmart

Guide Sensmart je výrobcom systematických infračervených termovíznych produktov so sieťou marketingových služieb pokrývajúcou 70 krajín a regiónov na celom svete. Tešíme sa na spoluprácu s globálnymi distribútormi a zaväzujeme sa poskytovať komplexné, vysokokvalitné a profesionálne služby každému partnerovi.

Viac informácií nájdete na stránkach https://www.guideir.com/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2251897/Internationale_Jagd__und_Sch_tzentage_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2251898/Internationale_Jagd__und_Sch_tzentage.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2251899/TD631_LRF.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring