OTS: Guide Sensmart priniesol nové termografické produkty ...

TASR, 8. novembra 2023 10:06

OTS: Guide Sensmart priniesol nové termografické produkty na ELEX SHOW SURREY 2023

Wuhan 8. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dňa 3. novembra sa úspešne skončil veľtrh ELEX SHOW SURREY 2023. Tento veľtrh je najvýznamnejším podujatím pre elektrotechnický a energetický priemysel v Spojenom kráľovstve, ktoré priťahuje širokú škálu odborníkov a spoločností z odvetvia elektroinštalácie. Na tomto podujatí predstavila spoločnosť Guide Sensmart svoje najnovšie série PR a riešenia pre energetiku, priemyselné meranie teploty, požiarnu ochranu a ďalšie oblasti. Cieľom spoločnosti bolo ponúkať inovatívne a užitočné produkty a služby zákazníkom na celom svete.

Guide Sensmart aktívne pracuje na rozširovaní svojho sortimentu termografických produktov. Patria sem prenosné termokamery, online termografické zariadenia a inteligentné platformy na správu internetu vecí. Tieto produkty ponúkajú efektívne, presné a spoľahlivé riešenie infračerveného merania teploty, ktoré možno využiť v rôznych odvetviach vrátane energetiky, priemyselnej výroby, zdravotníctva a vedeckého výskumu.Výkonnosť týchto výrobkov pri meraní teploty je vynikajúca a dokáže uspokojiť rôzne potreby merania teploty.

Od 9. do 12. januára 2024 sa v kongresovom centre v Las Vegas v Spojených štátoch uskutoční výstava spotrebnej elektroniky Consumer Electronics Show (CES). Počas tohto podujatia predstaví Guide Sensmart svoju najnovšiu ponuku vrátane termokamier a infračervených aplikačných riešení určených pre inteligentnú výrobu, spotrebnú elektroniku a inteligentné domácnosti. Záujemcom odporúčame navštíviť stánok Guide Sensmart, ktorý sa nachádza v centrálnej hale 21844, aby sa presvedčili o pozoruhodných schopnostiach infračervenej termografickej technológie.

Okrem toho sa Guide Sensmart zúčastní aj na veľtrhu Big 5 Global 2023, ktorý sa bude konať v Dubajskom svetovom obchodnom centre od 4. do 7. decembra. Táto výstava bude slúžiť ako platforma pre Guide Sensmart na prezentáciu ich inovatívnych produktov a riešení prispôsobených špeciálne pre odvetvie kúrenia, ventilácie a klimatizácie. Návštevníkov pozývame na prehliadku stánku Guide Sensmart, ktorý sa nachádza v hale 1 v zóne 50, kde sa môžu zapojiť do zmysluplných diskusií a získať priame skúsenosti s novými infračervenými výrobkami spoločnosti.

O spoločnosti Guide Sensmart

Spoločnosť Guide Sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb pokrývajúcou 70 krajín a regiónov na celom svete. Viac informácií nájdete na stránkach: https://www.guideir.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268640/Guide_Sensmart_Team_at_the_Elex_Show_Surrey_2023.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268641/CES_______1080x1080.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring