OTS: Guide Sensmart uvádza na veľtrhu JAGD & HUND 2024 ...

TASR, 5. februára 2024 14:02

OTS: Guide Sensmart uvádza na veľtrhu JAGD & HUND 2024 nové infračervené zariadenie na nočné videnie

Wuhan 5. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 4. februára sa po šiestich dňoch skončilo podujatie JAGD & HUND 2024, jedna z najväčších poľovníckych výstav v Európe. Tento veľtrh prináša každý rok širokú škálu služieb a aktivít pre vášnivých poľovníkov a nadšencov pre poľovníctvo, prírodu a milovníkov psov.

Spoločnosť Guide sensmart na výstave s hrdosťou predstavila svoj najnovší multispektrálny termovízny monokulár série TL. Návštevníkov v stánku spoločnosti Guide sensmart ohromili výnimočné funkcie a schopnosti produktov série TL. Táto séria prináša prvý multispektrálny termovízny monokulár značky Guide sensmart, ktorý kombinuje infračervené svetlo s viditeľným a laserový diaľkomer na vytváranie špičkových, vysoko kontrastných snímok za akýchkoľvek vonkajších podmienok. Jeho kompaktný a ľahký dizajn, spolu s komplexným infračerveným videním, dokáže pomôcť používateľom efektívnejšie vyhľadávať, pozorovať a lokalizovať ciele.

Tento najnovší prírastok do produktového radu spoločnosti Guide sensmart potvrdzuje odhodlanie spoločnosti posúvať hranice inovácií v oblasti termálneho zobrazovania. Séria TL je dôkazom snahy spoločnosti Guide sensmart poskytovať najmodernejšie riešenia v rámci svojho presadzovania pokroku.

Od 23. do 25. februára sa v Národnom výstavnom centre v Birminghame v Spojenom kráľovstve bude konať British Shooting Show (Britská strelecká výstava). Počas tohto podujatia predvedie Guide sensmart sortiment inovatívneho nového vybavenia na infračervené nočné videnie. Pozývame návštevníkov do stánku HALL 5 E12, aby sa presvedčili o pôsobivých vizuálnych schopnostiach novej infračervenej technológie a vysokokvalitných produktov.

O spoločnosti Guide Sensmart

Spoločnosť Guide Sensmart vyrába systematické infračervené termálne zobrazovacie produkty so sieťou marketingových služieb, ktorá pokrýva 70 krajín a regiónov po celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2333756/c63712b8_d992_4c80_a49f_94a743a56d5a.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2333757/18951706859892__pic_hd_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring