OTS: Guo Wei z Digital China sa podelil o „čínsky vzor

TASR, 23. mája 2024 7:50

OTS: Guo Wei z Digital China sa podelil o „čínsky vzor" globálnych digitálnych inovácií s London Business School

Londýn 22. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Guo Wei, predseda predstavenstva spoločnosti Digital China, sa 21. mája na pozvanie London Business School (LBS) zúčastnil na uznávanej prednáške „Riadenie digitálnej organizácie", kde sa venoval skupine budúcich obchodných lídrov. Zameral sa na trendové témy „umelej inteligencie" a „digitálnej transformácie" a predstavil digitálnu filozofiu a postupy čínskych podnikov v ére digitálnej civilizácie.

Digital China, významný hráč v čínskom digitálnom hospodárstve, využil viac ako dve desaťročia hlbokej angažovanosti v národnom informačnom priemysle, aby využil silu digitalizácie. To vyvrcholilo v tom, čo Guo Wei nazýva „Čínsky dynamický plán digitálnej transformácie", ktorý vytýčil osobitnú cestu digitálnej metamorfózy. Príbeh o transformácii spoločnosti Digital China bol zaradený do uznávanej knižnice prípadov LBS, čo zdôrazňuje jeho význam ako učebného nástroja.

Guo Wei vo svojej prednáške zdôraznil, že digitálna ekonomika v súčasnosti predstavuje základ ponuky, pričom digitálne technológie sa stávajú hlavným katalyzátorom hospodárskej expanzie. Zrýchľujúce sa tempo globálnej digitalizácie nás posúva do éry digitálnej civilizácie. Pre nadnárodné korporácie sa digitálne stratégie dostali do pozície podnikovej stratégie a zhromažďovanie dátových aktív predstavuje kľúčovú páku pre obchodné inovácie. V rámci tohto vývoja predstavuje integrácia digitálneho cloudu poháňaná umelou inteligenciou prevratnú technologickú inováciu, ktorá je pripravená oživiť globálne prostredie. Digital China sa cíti poctená, že môže opäť zohrávať svoju úlohu v elitných medzinárodných archívoch prípadov obchodných škôl a prispievať tak k poznaniu akademickej obce. Toto uznanie znamená, že digitálna a umelá inteligencia čínskych podnikov má celosvetový ohlas a je príkladom postupov na svetovej úrovni.

Profesor Julian Birkinshaw, prodekan a profesor stratégie a podnikania na LBS, poznamenal: „Ako globálna inštitúcia neustále vyhľadávame vzorové prípady na celom svete. Digital China bola vybraná nielen kvôli jej významu v Číne, ale aj kvôli jej sofistikovanej implementácii digitálnych technológií, ktorá dokazuje prispôsobivosť a ponúka našim študentom neoceniteľné poznatky o súčasnom podnikateľskom prostredí. Príbeh spoločnosti Digital China vystihuje filozofiu pána Guo Weia – digitalizácia presahuje rámec obyčajného procesu; je stelesnením existenčného dôvodu pre spoločnosti. Táto filozofia je základom nášho rozhodnutia zaradiť Digital China do našich prípadových štúdií."

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419014/Digital_China_s_Guo_Wei_Professor_Julian_Birkinshaw.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring