OTS: Hard Rock a Leo Messi uvádzajú vôbec prvé menu pre deti ...

TASR, 5. októbra 2023 9:44

OTS: Hard Rock a Leo Messi uvádzajú vôbec prvé menu pre deti: Messiho detské menu Hard Rock

Hollywood 5. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hard Rock International a ambasádor globálnej značky Leo Messi posúvajú svoje partnerstvo na vyššiu úroveň tým, že zostavujú svoje vôbec prvé menu pre deti pod názvom „Messiho detské menu Hard Rock". Menu sa začína predávať dnes vo všetkých participujúcich kaviarňach Hard Rock a vybraných hoteloch a kasínach Hard Rock po celom svete. „Messiho detské menu Hard Rock" je rozšírením partnerstva Hard Rock International so svetoznámou futbalovou hviezdou a obsahuje Messi X Burger (Messiho X burger), Messi Golden Chicken Sandwich (Messiho zlatý kurací sendvič) a ďalšie možnosti vhodné pre deti, spolu so špeciálnym „odpalom hlavičkou" na ikonu medzinárodného športu v podobe čestnej zlatej mini futbalovej lopty, zberateľského plagátu, hárku s aktivitami a nálepiek ku každému jedlu.

„Ako otec troch detí som mal vždy osobitný vzťah k deťom," povedal Leo Messi. „Teraz spolu s mojimi partnermi v Hard Rock odpálime nové detské menu, ktoré rodinám ponúkne rôzne chutné jedlá a zábavné stolovanie."

Fanúšikovia si tiež môžu odniesť časť Messiho kúzla domov prostredníctvom novej kolekcie reklamných predmetov Hard Rock X Messi 3.0 pre deti aj dospelých vrátane detskej verzie ikonického Messiho kuchárskeho rondónu a špeciálnej minifutbalovej lopty, ktorá je k dispozícii vo vybraných obchodoch Rock Shops. Časť výťažku z predaja minifutbalových lôpt v obchodoch Rock Shop bude venovaná detským charitatívnym organizáciám na celom svete prostredníctvom nadácie Hard Rock Heals Foundation.

„Sme veľmi radi, že môžeme spolupracovať s Leom Messim na tomto špeciálnom prídavku do menu Hard Rock," povedal Jim Allen, predseda predstavenstva spoločnosti Hard Rock International. „Vieme, ako zbožne deti a ich rodičia vzhliadajú k Leovi, a sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť niečo zdravé pre celú rodinu, z čoho sa budú tešiť pri návšteve našich lokalít po celom svete."

Pre ešte väčšiu zábavu môžu fanúšikovia naskenovať QR kód a vkročiť do 360-stupňového digitálneho zážitku so samotným Leom Messim. Môžu si pozrieť Messiho vygenerovaného umelou inteligenciou s Messiho kuracím sendvičom alebo pozdraviť fanúšikov v kaviarni Hard Rock. V 360-stupňovom digitálnom zážitku je k dispozícii aj prístup k nákupu nových maloobchodných položiek pre deti a dospelých, vedomostná hra, sťahovanie tapiet a ďalšie.

Zábery a videá z podujatia pri príležitosti uvedenia „Messiho detského menu Hard Rock" nájdete tu. Celý článok nájdete na adrese https://news.hardrock.com/ .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2237484/Hard_Rock_Messi_Kids_Menu.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/753406/4319506/HRBrand_BLACK_2010_24_16_ID_314f48f4d594_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring