OTS: Health On Cloud rozširuje globálnu prítomnosť s inovatívnou lekárskou ...

TASR, 28. decembra 2023 15:14

OTS: Health On Cloud rozširuje globálnu prítomnosť s inovatívnou lekárskou metaverse platformou

SOUL 28. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť Health On Cloud, inovátor v oblasti pokrokových riešení zdravotnej starostlivosti, s nadšením oznamuje rozšírenie svojej prevratnej lekárskej konzultačnej metaverse platformy CURISALL spolu so svojou lekárskou vzdelávacou platformou MEDTIS. Uvedenie tohto rozšírenia je naplánované v roku 2024 v Kazachstane, Kolumbii a v niekoľkých ďalších krajinách Latinskej Ameriky. Predstavuje strategický krok zdôrazňujúci oddanosť spoločnosti využívať technológie metaverse na poskytovanie lekárskych a vzdelávacích služieb na diaľku.

Mike Dowding, hlavný inovačný riaditeľ spoločnosti Health On Cloud, vyjadril nadšenie pre túto iniciatívu slovami: „Vplyv technológie metaverse na poskytovanie lekárskych a vzdelávacích služieb na diaľku predstavuje obrovský potenciál, najmä vo vidieckych komunitách rozvojových krajín s obmedzeným prístupom k vysokokvalitným službám zdravotnej starostlivosti."

Health On Cloud sa zameriava na rozšírenie globálne prepojenej virtuálnej univerzitnej nemocnice pozostávajúcej z platforiem i) Meta-Versity a ii) Cloud Hospital. V súlade s víziou Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) si spoločnosť Health On Cloud predstavuje vytvárať svet, v ktorom nie je nik opomenutý, čo sa týka poskytovania lekárskych služieb.

Na dosiahnutie tohto cieľa využíva spoločnosť Health On Cloud svoje technológie, aby predstavila najmodernejšie digitálne riešenia zdravotnej starostlivosti v rámci niekoľkých krajín, predovšetkým v Kolumbii. Cieľom Health On Cloud je postupne zavádzať platformy CLOUD HOSPITAL a META-VERSITY v Kolumbii v rámci spoločnej štúdie uskutočniteľnosti, do ktorej sa zapojili popredné miestne lekárske inštitúcie a globálni partneri z odvetvia. Cieľom je zabezpečiť zdravie občanov krajiny a zlepšiť jej spôsobilosti v oblasti zdravotnej starostlivosti a prispievať tak k dlhodobému blahobytu v krajine. Okrem toho sa spoločnosť Health On Cloud usiluje zhromažďovaním zdravotných údajov prostredníctvom poradenstva na diaľku prispievať k najnovšiemu pokroku v technológiách zdravotnej starostlivosti.

Cieľom tejto štúdie je rozšíriť sa za hranice Kolumbie a postupne expandovať do susedných krajín. Po Kolumbii sa uvažuje o zavedení digitálnych riešení zdravotnej starostlivosti v ďalších krajinách Latinskej Ameriky, ktoré sú relatívne geograficky obmedzené amazonskou džungľou.

Spoločnosť Health On Cloud okrem toho rozšíri svoj vplyv prostredníctvom MEDTIS, cloudovej vzdelávacej platformy, ktorá ponúka špecializované kurzy v oblasti onkológie, kardiológie a neurovedy. Platforma využívajúca technológiu rozšírenej reality bude zároveň zabezpečovať lekársku odbornú prípravu vo virtuálnej realite pre zdravotníckych pracovníkov.

Iniciatíva predstavuje významný krok k vytvoreniu sveta, v ktorom sú základné lekárske služby dostupné pre každého. Snahou spoločnosti Health On Cloud je byť priekopníkom integrácie priestoru metaverse a zdravotnej starostlivosti v medzinárodnom meradle s cieľom poskytovať príležitosť pre jednotlivcov na celom svete dostávať prvotriedne lekárske ošetrenie od popredných odborníkov zlúčením prostredia metaverse so zdravotnou starostlivosťou.

Na urýchlenie tejto iniciatívy založil Dr. Sanghoon Jheon, predseda Ázijskej spoločnosti kardiovaskulárnej a hrudníkovej chirurgie, alianciu Smart Hospital Alliance, angažujúcu sa v oblasti urýchľovania globálnej zdravotnej dostupnosti, vzdelávania, bezpečnosti pacientov a spokojnosti zákazníkov, osvojovaním si technológií IKT a metaverse. Medzi významných účastníkov patrí skupina národnej univerzitnej nemocnice v Soule (Seoul National University Hospital Group) a lekárske centrum Asan (Asan Medical Center) z Južnej Kórei ako aj popredné inštitúcie v Spojenom kráľovstve, Singapure a USA, ako napríklad fond nadácie manchesterskej univerzity národného zdravotného systému (Manchester University NHS Foundation Trust). Spoločnosť Health On Cloud sa ako ústredný člen aliancie Smart Hospital Alliance (SHA) venuje podpore napredovania zdravotnej starostlivosti prostredníctvom technológií a medzinárodných partnerstiev.

„Okrem poradenstva na diaľku, personalizovaných zdravotných odporúčaní a inovatívnych vzdelávacích iniciatív sa spoločnosť Health On Cloud zaviazala podporovať transformačné projekty v simulačných strediskách, napredovať vo výskume genomiky tropických chorôb a pôsobiť ako priekopník včasného odhaľovania rakoviny. Zdôrazňuje to naše odhodlanie podporovať zdravší a prepojenejší svet," uzatvára Tim Jheon.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2308010/Metaverse_medical_consultation_platform__CURISALL.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2308011/Health_On_Cloud_Expands_Global_Presence_with_Innovative_Metaverse_Medical_Platform.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring