OTS: Herný salón Huawei 2024: AppGallery preklenuje ...

TASR, 10. júna 2024 9:17

OTS: Herný salón Huawei 2024: AppGallery preklenuje priepasť medzi Východom a Západom a pomáha partnerom stať sa globálnymi

Istanbul 10. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - AppGallery, oficiálna distribučná platforma spoločnosti Huawei, usporiadala v Istanbule v Turecku od 30. mája do 1. júna Herný salón Huawei – cloudová spolupráca (Európa) (Huawei Game Salon – Cloud Collaboration). Cieľom podujatia bolo posilniť spoluprácu medzi platformou AppGallery a jej partnermi a priniesť masívnu infraštruktúru verejného cloudu podnikom v Európe.

V uplynulom desaťročí si spoločnosť Huawei vybudovala silné vzťahy na európskom trhu, spojila Východ so Západom a podporila lokálny rast. Spoločnosť Huawei umožnila čínskym vývojárom osloviť širšie európske publikum hráčov a tureckým vývojárom hier zvýšiť ich viditeľnosť v Európe.

Herný salón Huawei predstavil Huawei Cloud ako popredné obchodné riešenie, ktoré ponúka profesionálne, rýchle, stabilné a bezpečné cloudové služby na jednom mieste pre herné podniky, ktoré sa snažia vybudovať vysokokvalitné a holistické herné zážitky na cloude.

Turecko : vzrušujúce nové herné centrum a centrum živého vysielania

Keďže sa predpokladá, že európsky trh s mobilnými hrami dosiahne v roku 2024 hodnotu 8,56 miliardy USD, spoločnosť Huawei zintenzívňuje svoje zameranie na európsku hernú scénu. Turecko, ktoré sa môže pochváliť rastúcim počtom talentovaných vývojárov a veľkou, špecializovanou hráčskou základňou, je kľúčom k plánom spoločnosti Huawei.

Je domovom 30 miliónov hráčov a lídrom na trhu s hazardnými hrami na Blízkom východe. V roku 2023 toto odvetvie vygenerovalo 300 miliónov USD a zaznamenalo medziročný rast o 16 %. Keďže smartfóny sú hlavným zariadením, ktoré európski používatelia využívajú na prístup k hrám, a viac ako 75 % tureckej populácie vlastní smartfón, jeho trh s mobilnými hrami má obrovský potenciál.

Sektor zábavy dosiahol v minulom roku trhovú hodnotu 228,7 milióna USD s viac ako 62,5 milióna používateľov, čo predstavuje 73,1 % celkovej populácie. Podľa firmy AppAnnie dosiahli platby v aplikáciách v prípade zábavných aplikácií v Turecku v roku 2023 celkovo 76 miliónov USD, čo posunulo Turecko do prvej päťky na celom svete.

Herný salón Huawei víta ctených partnerov

Herný salón Huawei srdečne privítal popredných čínskych vývojárov, ako sú Funplus, Tencent, Moonton a miHoYo.

„Naším zámerom je podporovať živú hernú komunitu v Európe. Úzkou spoluprácou s našimi partnermi dúfame, že do regiónu prinesieme špičkové, spoľahlivé a prvotriedne herné zážitky." Shan Xuefeng, výkonný riaditeľ Huawei pre cloudové zákaznícke služby, európske oddelenie vývoja ekosystému a predaja.

Produktívne relácie zdieľania CP-Gamer a lokálnych partnerov

Interaktívne zdieľanie CP-Gamer ponúklo čínskym vývojárom možnosť ponoriť sa do úspešných príbehov a skúseností európskych partnerov Huawei, herných vývojárov Playrix a Com2us. Počas tejto výmeny Playrix a Com2us zdôraznili, že prispôsobenie sa miestnym používateľom je kľúčom k ich úspechu v Turecku. Reláciou lokálneho zdieľania partnerov sa následne pridali do diskusií dňa ďalšie perspektívy.

Celý deň aktivít: cloudové dátové centrum HUAWEI

Účastníci sa zapojili do tureckého kultúrneho zážitku a preskúmali CLOUDOVÉ dátové centrum HUAWEI. Uskutočnila sa rozlúčková večera, dokonalá rozlúčka s podujatím.

Partneri spoločnosti Huawei, vrátane spoločností Tencent, Moonton, miHoYo a Funplus, boli veľmi ohromení a vyjadrili nadšenie pre spoluprácu so spoločnosťou Huawei v budúcnosti, s plánmi zverejniť svoje hry v AppGallery v Európe v druhej polovici roku 2024.

Jaime Gonzalo, viceprezident Huawei pre mobilné služby v Európe, povedal: „Mobilné hry sú globálnym fenoménom. Naším cieľom je preklenúť priepasť medzi špičkovými vývojármi z celého sveta a európskymi hráčmi. Na dosiahnutie tohto cieľa ponúkame komplexnú podporu od vývoja až po komerčné speňaženie, čo je rozhodujúce z hľadiska pomoci partnerom expandovať na medzinárodnej úrovni."

O AppGallery

Ako jedna z top 3 globálnych distribučných platforiem aplikácií ponúka AppGallery širokú škálu globálnych a lokálnych aplikácií a je k dispozícii vo viac ako 170 krajinách a regiónoch s viac ako 580 miliónmi globálnych aktívnych používateľov za mesiac a 6 miliónmi registrovaných vývojárov.

Navštívte AppGallery na adrese:

https://appgallery.huawei.com/Featured

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2428459/Huawei_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2428460/Huawei_2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring