OTS: High-tech zóna Liaocheng: Spolupráca so zámorskými ...

TASR, 16. mája 2024 10:21

OTS: High-tech zóna Liaocheng: Spolupráca so zámorskými investormi na podporu rozšírenia a doplnenia reťazca špičkových priemyselných zariadení

Liaocheng 16. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dňa 6. mája viedol Eddie, zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti Taixing Industry (Thailand) Co., Ltd., tím pri návšteve High-tech zóny Liaocheng. Do hĺbky diskutovali o výskume a vývoji, ako aj výrobe nových poľnohospodárskych inteligentných zariadení a dospeli k predbežnému zámeru spolupráce. Očakáva sa, že ročná výstupná hodnota projektu po výrobe dosiahne 300 miliónov juanov. To odráža pozoruhodné úspechy High-tech zóny Liaocheng pri optimalizácii podnikateľského prostredia a lákaní zahraničných investičných projektov za posledné roky.

Zameraním sa na dve hlavné výhodné odvetvia ekologického chemického priemyslu a výroby špičkových zariadení, ako aj podporou nových kvalitných výrobných síl sa High-tech zóna Liaocheng snaží predstavovať a iniciovať projekty. Nanovo vybudovala a zrekonštruovala park s rozlohou takmer jeden milión metrov štvorcových, čo uľahčuje realizáciu projektov ľahkých aktív súvisiacich s priemyselným reťazcom, čo ďalej uľahčuje dodávateľské aj odberateľské prepojenia a priemyselný park sa mení na priemyselný reťazec.

V chemickom odvetví nových materiálov uprednostňuje High-tech zóna Liaocheng nové chemické materiály, ako sú polykarbonáty a jemné chemikálie. Usiluje sa o rozšírenie dodávateľských a odberateľských priemyselných reťazcov s cieľom vytvoriť 100-miliardový chemický priemyselný park.

V odvetví výroby špičkových zariadení sa High-tech zóna Liaocheng zameriava na budovanie priemyselného parku inteligentných zariadení, ktorý sa rozkladá na ploche viac ako 1 000 mu okolo textilných strojov, automobilových dielov a inteligentných zariadení. Shandong Boyuan Precision Machinery Co., Ltd., spoločnosť kótovaná na burze, sa špecializuje na základné komponenty pre vozidlá poháňané novou energiou, pričom jej stator a rotor dosahujú 85 % podiel na trhu s vysokovýkonnými elektrickými vozidlami v Číne. Zóna je tiež domovom výrobných šampiónov a vysokokvalitných podnikov, ako je RIFA, najväčšia základňa výskumu, vývoja a výroby bezčlnkového tkania v oblasti severne od rieky Jang-c'-ťiang.

Pokiaľ ide o vznikajúce priemyselné odvetvia a výstavbu zón, High-tech zóna Liaocheng vybudovala niekoľko špecifických zón, ako je Zhongkun Future City s rozlohou viac ako 2 500 mu. Plánovala tiež 3 000 mu pozemkov na priemyselné, výskumné a komerčné účely, kde by sa realizovali rôzne typy projektov.

Okrem toho je High-tech zóna Liaocheng domovom najväčšieho parku s tematikou ruží v severnej Číne. Sídli tu kultúrna turistická štvrť „Rose Street" do ktorej sa investovalo 350 miliónov juanov, postavilo 1100 bytov pre talenty a mierou pokrytia zeleňou 54 % v zastavanej oblasti.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring