OTS: Hikvision vydáva svoju šiestu správu ESG ...

TASR, 31. mája 2024 12:15

OTS: Hikvision vydáva svoju šiestu správu ESG s dôrazom na svoj záväzok „technológie pre dobro"

Hangzhou 31. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Hikvision zverejnila svoju správu k ekologickým, sociálnym a riadiacim faktorom (ESG) za rok 2023, v ktorej už šiesty rok po sebe zverejňuje svoje postupy a výsledky v oblasti ESG. Správa ponúka komplexný pohľad na prístup spoločnosti Hikvision k udržateľnosti a na jej priority a opatrenia v oblasti ESG a upevňuje záväzok spoločnosti plniť firemnú sociálnu zodpovednosť pomocou inovatívnych a udržateľných technológií.

„Spoločnosť Hikvision, ktorá sa riadi princípom „technológia pre dobro", uplatňuje „pragmatizmus" a skúma možnosti „zelenej" transformácie, prostredníctvom svojich produktov zabezpečuje hodnoty udržateľného rozvoja," povedal Huang Fanghong, riaditeľ pre dodržiavanie predpisov a senior viceprezident spoločnosti. „Pevne veríme, že spolu s dynamikou digitálnej transformácie a technologickým pokrokom dosiahneme stabilný a udržateľný rast."

S presvedčením, že technológie zohrávajú kľúčovú úlohu pri podpore celkovej pohody, spoločnosť Hikvision sformulovala rámec ESG s mottom „technológia pre dobro" vo svojom jadre. Vo vzťahu k tejto misii sa rok 2023 niesol v znamení záväzku spoločnosti k inováciám založeným na udržateľnosti v prospech spoločnosti ako celku. Spoločnosť Hikvision sa s využitím najmodernejších technológií snaží chrániť historické pamiatky, predchádzať znečisteniu vody a ovzdušia, ako aj zvyšovať efektívnosť a produktivitu výroby. Okrem toho spoločnosť prispela k poskytovaniu väčšieho množstva vzdelávacích zdrojov pre deti v odľahlých oblastiach, zabezpečeniu bohatých zberov jabĺk a ochrane voľne žijúcich živočíchov, čím splnila svoju úlohu pri podpore úsilia o budovanie lepšieho sveta.

Popri dodávaní inovatívnych technológií pre spoločnosť, kladie Hikvision veľký dôraz na integritu a dodržiavanie predpisov, nízkouhlíkový rozvoj a harmonické vzťahy so zamestnancami, partnermi a komunitami, pričom tieto zásady začleňuje do svojho programu ESG. Medzi najdôležitejšie výsledky ESG počas vykazovaného obdobia patria:

• Spoločnosť vydala(https://www.hikvision.com/en/about-us/compliance/) globálnu politiku ľudských práv Hikvision, ktorá zakotvuje dodržiavanie ľudských práv do riadenia a prevádzky spoločnosti.

• Spoločnosť Hikvision sformulovala a zaviedla postup riadenia emisií skleníkových plynov s cieľom znížiť ich emisie a podporiť nízkouhlíkovú prevádzku.

• Spoločnosť Hikvision ďalej integrovala zásady šetrné k životnému prostrediu do procesu výskumu a vývoja, dizajnu, balenia a využívania produktov. Získaním potvrdených hodnôt uhlíkovej stopy reprezentatívnych výrobkov spoločnosť vyhodnotila emisie skleníkových plynov počas celého životného cyklu týchto výrobkov, aby ho mohla neustále zlepšovať.

• Pri podpore úspor energie spoločnosť Hikvision zároveň proaktívne pokročila v obstarávaní zelenej energie. V roku 2023 vyrobili fotovoltické systémy rozmiestnené vo výrobných základniach spoločnosti približne 12 533,7 MWh elektrickej energie.

• Spoločnosť Hikvision pokračovala v presadzovaní udržateľného rozvoja prostredníctvom inovácií a v roku 2023 získala na svoje vynálezy 1 884 patentov. Investície do výskumu a vývoja spoločnosti dosiahli 11,39 miliardy RMB, čo je medziročný nárast o 16,08 %.

• Dodržiavaním zodpovedného obstarávania spoločnosť Hikvision neustále zlepšuje manažment dodávateľov. 100 % nových dodávateľov spoločnosti bolo preverených podľa environmentálnych a sociálnych kritérií.

• Spoločnosť Hikvision poskytla svojim zamestnancom sériu školení na podporu osobného a profesionálneho rozvoja, pričom celkový čas školenia dosiahol 1 534 482 hodín.

• Zamestnanci Hikvision sa aktívne zapájajú do dobrovoľníckych činností a spoločne jej venujú viac ako 20 000 hodín služby.

Kompletnú správu ESG si môžete pozrieť a stiahnuť tu: https://www.hikvision.com/en/about-us/esg-report/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2420587/Hikvision_releases_sixth_ESG_report_highlighting_commitment__Tech_Good.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2420588/Hikvision_2023_ESG_report_highlights.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring