OTS: Hisense a Paris Saint-Germain oslavujú obnovenie partnerstva

TASR, 22. septembra 2023 14:06

Čching-Tao 22. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna korporácia vyrábajúca spotrebnú elektroniku a spotrebiče, predĺžila sponzorstvo klubu Paris Saint-Germain o ďalšie dva roky. Dohoda medzi oboma organizáciami, ktoré začali svoje globálne partnerstvo v auguste 2020, bude trvať do konca sezóny 2024/25.

Spoločnosť Hisense si za posledné dve desaťročia upevnila pozíciu svetového lídra v oblasti technológií pre domácnosť, čo je výsledkom jej dlhodobého záväzku voči niektorým z najobľúbenejších športových podujatí na svete, medzi ktoré patria Majstrovstvá sveta vo futbale 2022™, ako aj nedávno oznámené sponzorstvo UEFA EURO 2024™. Rozšírenie partnerstva Hisenses s klubom Paris Saint-Germain je toho ďalším dôkazom a spoločnosť tak zdvojnásobí svoje poslanie zlepšovať zážitok zo sledovania futbalu pre fanúšikov na celom svete.

V rámci spolupráce s týmto parížskym klubom sa teraz televízny prijímač Hisense štandardne dodáva so zabudovaným režimom pre šport. Okrem toho spoločnosť Hisense od prvej dohody o obchodnej spolupráci zverejnila tri reklamy s hráčmi Paris Saint-Germain, z ktorých posledná, spustená v marci 2023, dosiahla viac ako 106 mil. zobrazení a 48.3 mil. videní. Vďaka partnerstvu s parížskym klubom sa spoločnosť Hisense môže spoľahnúť na jednu z najväčších komunít vo svetovom športe s viac ako 200 miliónmi sledovateľov, ktorá prostredníctvom inovatívnych kampaní priláka nových zákazníkov.

Marc Armstrong, finančný riaditeľ klubu Paris Saint-Germain, dodal: „Sme radi, že môžeme pokračovať v našom podnikaní so spoločnosťou Hisense, ktorá zdieľa našu filozofiu. Inovácia je základom našej spolupráce a nášho odhodlania naďalej obohacovať zážitky našich zákazníkov a fanúšikov aj mimo obrazovky."

Catherine Fang, výkonná viceprezidentka, Hisense International, uviedla: „Vzťah s Paris Saint-Germain predstavuje neoddeliteľnú súčasť širšej športovej stratégie Hisense, ktorá prináša radosť miliónom rodín prostredníctvom technologických inovácií a prináša spotrebiteľom v európskej televízii dokonalú kvalitu. Myslíme si, že vďaka tomuto partnerstvu môžeme aj naďalej sprostredkovať maximálny zážitok pri domácom sledovaní podujatí parížskeho klubu a jeho fanúšikov na celom svete."

Vďaka vysoko efektívnej stratégii Hisense v oblasti športu zaznamenala táto spoločnosti v prvej polovici roka celosvetový medziročný nárast predaja televízorov o 21.05%. Hisense bude aj naďalej poskytovať spotrebiteľom výnimočné zážitky pri sledovaní zápasov spoločne s rodinami a priateľmi. Obnovenie tohto partnerstva nám umožní naďalej ponúkať fanúšikom Paris Saint-Germain celosvetovo najlepší možný divácky zážitok.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2218248/20230922104121.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2007399/Hisense_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring