OTS: Hisense na čele v inováciách laserovej televízie pre zelenší svet

TASR, 27. októbra 2023 15:01

Čching-Tao 27. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Vo svete, kde sú technológie a životný štýl neoddeliteľne prepojené, formujú nové trendy v oblasti televíznych technológií naše zážitky zo zábavy. Na čele tejto transformácie stojí spoločnosť Hisense, ktorá sa vyznamenala pri vývoji technológie laserových televízorov, ktorá prináša vyššiu kvalitu, pohodlie divákov a pohlcujúce filmové zážitky bez toho, aby bola ohrozená udržateľnosť.

Vývoj laserových televízorov Hisense

Hisense sa venuje inováciám už od svojho vzniku. V roku 2014 predstavila prvý 100-palcový laserový televízor na svete, čo predstavovalo významný míľnik v zábavnom priemysle. Nedávno predstavený laserový televízor 8K je ďalším príkladom odhodlania spoločnosti Hisense posúvať hranice a vhodne reagovať na globálny dopyt po vrcholných zážitkoch zo sledovania.

Silná pozícia na globálnom trhu

Podľa správy z roku 2022, ktorú vypracovala agentúra pre prieskum trhu Omdia, patrí Hisense k lídrom na celosvetovom trhu v podieloch na objeme a tržbách, čo poukazuje na ohlas tejto spoločnosti u spotrebiteľov na celom svete. Napríklad laserový televízor L9H obsahuje technológie Dolby Vision a Dolby Atmos, ktoré spĺňajú a prekračujú farebné špecifikácie BT.2020 a ponúkajú divákom obohatený a pohlcujúci audiovizuálny zážitok.

Pohodlie pre oči a lepší zážitok zo sledovania

Technológia laserových televízorov Hisense je navrhnutá s dôrazom na komfort divákov. Laserový televízor L9 je konštruovaný so zreteľom na zníženie pravdepodobnosti namáhania očí. Toto vylepšenie umocňuje zážitok zo sledovania a potvrdzuje holistický prístup k inováciám v spoločnosti Hisense uprednostňujúcej popri technologickom pokroku pohodu divákov.

Záväzok spoločnosti Hisense k udržateľnosti

Environmentálne aspekty sú neoddeliteľnou súčasťou inovačnej trajektórie Hisense. Laserový televízor L9 s mierou recyklácie 92 % je dôkazom súladu spoločnosti s globálnymi cieľmi udržateľnosti pre ekologickejší svet. Dôraz sa kladie na energetickú účinnosť, pričom laserové televízory vykazujú nižšiu spotrebu energie v porovnaní s ekvivalentnými LCD televízormi.

Uznanie v rámci odvetvia a výhľad do budúcnosti

V súvislosti s vývojom prostredia televíznej techniky sa očakáva integrácia moderných a udržateľných technológií, pričom spoločnosť Hisense by mala byť kľúčovým prispievateľom k tejto prebiehajúcej inovácii.

Pokrok v technológii laserovej televízie, na čele ktorého stoja spoločnosti ako Hisense, nespočíva len v lepšej kvalite obrazu a pohlcujúcich zážitkoch. Signalizuje tiež posun k energeticky efektívnejším a udržateľnejším riešeniam.

Spojenie inovácií, kvality a udržateľnosti je stelesnením modernej éry televíznych technológií. Hoci sa cesty tohto vývoja ešte len vyvíjajú, jedno je isté: Hisense bude aj naďalej kľúčovou silou, ktorá svojím záväzkom k dokonalosti, inováciám a udržateľnosti formuje budúcnosť domácej zábavy vo svete.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2259326/2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2259325/1.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2007399/Hisense_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring