OTS: Hisense na veľtrhu CES 2024 predstaví budúcnosť zobrazovacích technológií

TASR, 8. decembra 2023 7:31

Suwanee 8. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna korporácia vyrábajúca spotrebnú elektroniku a spotrebiče, pozýva divákov na celom svete, aby sa pripojili k spoločnosti, ktorá na veľtrhu CES 2024 predstaví budúcnosť zobrazovacích technológií. Hisense predstaví celý rad prevratných inovácií, ktoré nanovo definujú spôsob interakcie s obrazovkami.

Mediálne podujatie Hisense sa začne v pondelok 8. januára 2024 o 9:00 hod. v stredisku Mandalay Bay Convention Center, v tanečnej sále South Seas F v Las Vegas v Nevade pod názvom „Pozrite sa. Pripojte sa. Zažite." Buďte medzi prvými, ktorí sa zoznámia s novou generáciou zobrazovacích technológií, ako aj s budúcnosťou Hisense.

Predstavujeme inovácie, ktoré menia každodenné zážitky Na veľtrhu CES 2024 predstaví spoločnosť Hisense celý rad nových produktov, ktoré zmenia spôsob, akým žijeme, pracujeme a hráme sa. Spoločnosť Hisense sa snaží poskytovať čo najlepšie zobrazenie, od nových revolučných laserových televízorov až po špičkové televízory ULED.

Pripravte sa na úchvatné vizuálne zážitky, ktoré posúvajú technológiu televízorov Hisense do novej generácie a prinášajú ohromujúci obraz s bezkonkurenčnou čistotou a kontrastom, čím menia obývacie izby na kinematografické raje. Najnovšie inteligentné produkty pre domácnosť Hisense navyše ponúknu nespočetné množstvo možností, ako urobiť viac, s bezproblémovým pripojením a personalizovanými odporúčaniami pre lepší zážitok.

Hisense: formuje budúcnosť zobrazovacích technológií

K Davidovi Goldovi, prezidentovi spoločnosti Hisense Americas, sa na pódiu pridajú jeho kolegovia, ktorí ukážu, že Hisense nie je len o vytváraní produktov, ale aj o vytváraní scenárov, ktoré zlepšujú život spotrebiteľov. Či už ide o dynamický vizuálny zážitok v aute, prvý pohľad rodiča na svoje dieťa na ultrazvuku alebo o pohlcujúcu a interaktívnu triedu, v ktorej učenie nemá hranice, Hisense je odhodlaný posúvať hranice zobrazovacích technológií a meniť spôsob, akým komunikujeme so svetom okolo nás.

Nenechajte si ujsť príležitosť vidieť, čo Hisense pripravuje pre budúcnosť zobrazovacích technológií a účastníkom veľtrhu CES odporúčame navštíviť od 9. do 12. januára 2024 expozíciu Hisense v centrálnej hale v stánku 18217 v stredisku Convention Center v Las Vegas (LVCC).

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Podnikanie spoločnosti Hisense zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na smart televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informácie v oblasti IT. Spoločnosť Hisense sa v poslednom čase rýchlo rozrástla a v súčasnosti pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2295271/Hisense_CES2024_Invite.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring