OTS: Hisense obhajuje 2. miesto v dodávkach televízorov ...

TASR, 2. februára 2024 11:50

OTS: Hisense obhajuje 2. miesto v dodávkach televízorov za rok 2023 celosvetovo

Jediná značka televízorov na svete spomedzi prvých 5, ktorá si udržala za posledných 6 rokov rast

Rýchly rast na severoamerických a európskych trhoch

Čching-Tao 2. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Globálny výrobca domácich spotrebičov Hisense sa udržal na 2. mieste v globálnom rebríčku dodávok televízorov za rok 2023. Podľa „Mesačnej správy o objeme dodávok televízorov svetových značiek za rok 2023" od popredného inštitútu pre výskum trhu AVC Revo dosiahla spoločnosť na svetových trhoch v roku 2023 objem 25,9 milióna dodávok. Hisense je jedinou spomedzi popredných 5 svetových značiek, ktorá nepretržite pokračovala v raste za posledných šesť rokov.

Spoločnosť Hisense v súčasnosti rozširuje svoju globálnu stratégiu a optimalizuje svoju globálnu stopu pri prevádzkovaní 34 priemyselných parkov, 25 centier výskumu a vývoja a 66 podnikov v zahraničí. Za minulý rok sa dodávky Hisense na zahraničných trhoch zvýšili o 12,2 % a zaznamenali „dvojciferné" zrýchlenie dodávok na severoamerické a európske trhy.

Začiatkom januára sa spoločnosť Hisense zúčastnila na veľtrhu CES 2024, kde predstavila svoje špičkové technologické produkty vrátane televízorov ULED X a laserové televízory. Na podujatí získala viac ako 30 ocenení za vynikajúce inovácie a výkon svojich produktov.

2024 je rokom športu. Značka Hisense ako oficiálny sponzor EURO 2024 uvedie ďalšie špičkové televízory, aby poskytla spotrebiteľom pohlcujúci zážitok z hry a sledovania. Zároveň sa bude snažiť prehĺbiť prepojenie medzi turnajmi a futbalovými fanúšikmi prostredníctvom inovatívnej športovej marketingovej stratégie.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Jej činnosť zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na inteligentné televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informačné technológie. Aktuálne zaznamenala spoločnosť Hisense rýchly rast a dnes pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2331979/Hisense_ULED.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2007399/Hisense_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring