OTS: Hisense: Od sponzorstva k technickej dominancii vo futbale

TASR, 21. júna 2024 15:25

ČCHING-TAO 21. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Hisense, globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, predstavuje svoje tretie po sebe idúce partnerstvo s UEFA European Championship™ a toto leto debutuje ako oficiálny poskytovateľ VAR obrazoviek pre UEFA EURO 2024™.

Zavedenie technológie videoasistencie rozhodcu (VAR) je jednou z najvýznamnejších zmien vo futbale za posledných 50 rokov. Táto inovácia zlepšila spravodlivosť a presnosť hry. Prvýkrát v histórii UEFA boli komerčné záujmy v oblasti profesionálneho rozhodcovstva otvorené sponzorom. Rozhodnutie UEFA udeliť exkluzívne sponzorské práva predstavuje vysoké uznanie zobrazovacej technológie Hisense zo strany jednej z popredných svetových organizácií.

Na splnenie normy VAR je nevyhnutné mať zobrazovacie zariadenia s vysokou úrovňou presnosti, pretože vysokorýchlostný charakter športu si vyžaduje bezkonkurenčné zobrazovacie detaily. Spoločnosť Hisense so svojou špičkovou technológiou v oblasti riešenia problémov so sledovaním obrazu nezávisle vyvinula čip kvality obrazu s umelou inteligenciou, ktorý dokáže identifikovať a spracovať obraz v reálnom čase na úrovni pixelov a zaručuje, že nedôjde k strate kľúčových detailov.

Počas turnajov si fanúšikovia mohli všimnúť aj slogan „NEVER SETTLE FOR NO.2 GLOBALLY" (NIKDY SA CELOSVETOVO NEUSPOKOJTE S ČÍSLOM 2) na LED tabuli na strane ihriska. Podľa údajov poprednej výskumnej spoločnosti Omdia v prvom štvrťroku 2024 predstavoval celosvetový podiel 100'' televízorov Hisense na objeme dodávok 56,4 %, čím sa celosvetovo umiestnil na prvom mieste.

Od predchádzajúceho európskeho šampionátu UEFA Championship™ spoločnosť Hisense postupne prešla od sponzorstva značky k poskytovaniu bezkonkurenčnej technickej podpory. Výber spoločnosti Hisense za jedného z hlavných sponzorov turnaja je dôkazom jej vynikajúcej „technológie orientovanej na používateľa" a záväzku k „najvyššej kvalite". Okrem toho zvýšila povedomie o značke na globálnych trhoch, vďaka čomu sa svet môže presvedčiť o sile spoločnosti Hisense.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2443553/Hisense_announced_Official_VAR_Screen_Provider_UEFA_EURO_2024.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2443554/Hisense_s_NEVER_SETTLE_FOR_NO_2_GLOBALLY_slogan_LED_board.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring