OTS: Hisense predstavuje pred blížiacimi sa sviatkami ...

TASR, 20. novembra 2023 11:58

OTS: Hisense predstavuje pred blížiacimi sa sviatkami koncoročnú kampaň „Ponuky nad rámec"

Čching-Tao 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hľadáte výhodnú ponuku v Čierny piatok a Kybernetický pondelok? V súvislosti s blížiacimi sa sviatkami spustila spoločnosť Hisense, globálna korporácia vyrábajúca spotrebnú elektroniku a spotrebiče, začiatkom tohto mesiaca koncoročnú kampaň „Ponuky nad rámec", ktorá ponúka spotrebiteľom možnosť nákupu produktov za špeciálnu cenu a zabaviť sa doma tak, ako sa na sviatky patrí.

Počas tejto predsviatočnej sezóny ponúka Hisense špičkovú domácu zábavu za časovo obmedzenú cenu, čím sa začína séria špeciálnych sviatočných výpredajov. Hisense Mini-led TV U7K sa môže pochváliť impozantnou veľkosťou obrazovky až 100 palcov a poskytuje neuveriteľne detailný, realistický a živý obraz. Vylepšený panel 144 Hz s profesionálnym hráčskym režimom Game Mode Pro poskytuje plynulý obraz a podmaňujúci herný zážitok. Televízor Hisense Laser TV L9 s laserovou technológiou TriChroma, Dolby Atmos a HDR zasa prenesie filmový zážitok z kina priamo k vám domov. Je vylepšený obrazovkou, ktorá odráža okolité svetlo a zabraňuje tak rozptylu svetla a zároveň minimalizuje namáhanie očí. Je zdôraznením záväzku spoločnosti Hisense k inovatívnej technológii, ktorá uprednostňuje pohodlie a pohodu diváka.

Okrem známej série televízorov môžu vysokokvalitné výrobky Hisense pomôcť zlepšiť sviatočnú atmosféru najmä prostredníctvom inteligentných a spoľahlivých domácich spotrebičov. Napríklad chladničky Hisense Pureflat sú ideálne na veľkolepé sviatočné hostiny, pretože sú vybavené zónou MyFreshChoice, ktorá je plynulým prechodom medzi teplotami v chladničke a mrazničke, čím uspokojí všetky potreby rodiny počas slávnostnej hostiny jednoduchým stlačením tlačidla. Táto prispôsobivosť poskytuje dodatočný priestor na mrazený tovar pred veľkým dňom aj dostatok miesta na uskladnenie zvyškov potravín.

V rámci kampane s mottom „Ponuky nad rámec – Deals That Go BEYOND" predstavuje spoločnosť Hisense jedinečnú zľavu online aj offline na celý sortiment vysokokvalitných výrobkov vrátane chladničiek, práčok, klimatizácií, kuchynských spotrebičov a zariadení SDA. Táto rozsiahla ponuka nekončí len pri základných potrebách, ale zahŕňa aj špičkové produkty, televízory s funkciami na pozdvihnutie rodinnej zábavy a kuchynské inovácie, ktoré pomáhajú pri plánovaní sviatkov, čím zabezpečia, že tieto domáce potreby spríjemnia sviatky, rodinné stretnutia a zbavia ich stresu.

Budúci týždeň koncoročná kampaň Hisense „Ponuky nad rámec" vyvrcholí v Čierny piatok a prinesie zákazníkom kamenných predajní aj internetových obchodov tú najvýhodnejšiu ponuku na svoj vynikajúci a dobre predajný tovar vo všetkých kategóriách.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2280048/KV___deals_that_go_beyond.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring