OTS: Hisense predvádza technologickú zdatnosť ...

TASR, 18. júna 2024 9:47

OTS: Hisense predvádza technologickú zdatnosť a globálny rast na UEFA EURO 2024™

Čching-Tao 18. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, sa v súčasnosti tretíkrát objavuje na majstrovstvách Európy UEFA™. Ako oficiálny poskytovateľ obrazoviek pre videoasistenta rozhodcu (VAR) na turnaji UEFA EURO 2024™ dáva spoločnosť Hisense najavo svoju oddanosť technologickému pokroku a zároveň zdôrazňuje svoj rastúci globálny význam.

Slogan „Nikdy sa globálne neuspokojte s číslom 2" (Never Settle for No. 2 Globally) bol vystavený počas zápasu, ktorý sa konal 15. júna vo večerných hodinách. Pritiahol širokú pozornosť a demonštroval nepretržitý vývoj a záväzok spoločnosti Hisense k technologickým inováciám a vízii poskytovať svojimi výrobkami čo najlepšie služby globálnym spotrebiteľom.

Vďaka partnerstvu s každým európskym šampionátom UEFA™ od roku 2016 si spoločnosť Hisense vytvorila silné a trvalé spojenie s najlepším európskym futbalovým podujatím. Spoločnosť Hisense bola vyhlásená za oficiálneho poskytovateľa obrazoviek pre videoasistenta rozhodcu (VAR) na turnaji UEFA EURO 2024™, čo je po prvýkrát, čo UEFA autorizovala výhradné práva na jedného zo svojich sponzorov. Spoločnosť poskytuje najmodernejšie riešenia obrazoviek pre centrálnu miestnosť VAR na turnaji v Lipsku, Nemecko, a pomáha pri rozhodovaní v teréne. Hisense je odhodlaná naďalej poháňať technologický rozvoj s ďalším zvyšovaním zážitku zo sledovania.

Ako oficiálny partner UEFA EURO 2024™ pokračuje Hisense v inováciách vysokokvalitných produktov a služieb tým, že vyvíja priekopnícku technológiu domácich spotrebičov v snahe zlepšiť každodenný život. Televízor Hisense ULED Mini LED U7N je oficiálnym televízorom turnaja UEFA EURO 2024™. Ponúka herný režim Game Mode Pro s frekvenciou 144 Hz a športový režim podporovaný umelou inteligenciou, ktorý poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu a výkon, pohltiac divákov do celej akcie.

Hisense v súčasnosti rozširuje svoju globalizačnú stratégiu a optimalizuje svoju globálnu stopu tým, že prevádzkuje 34 priemyselných parkov, 26 výskumných a vývojových centier a zároveň dosahuje vynikajúce výsledky. Podľa popredného medzinárodného inštitútu pre výskum trhu Omdia sa globálne zásielky televízorov Hisense umiestnili na 2. mieste na svete v období od roku 2022 do 1. štvrťroka 2024. Dodávky 100-palcových televízorov značky Hisense sa v 1. štvrťroku 2024 umiestnili na prvom mieste na celom svete, čo predstavuje 56 % celosvetového trhu so 100-palcovými televízormi.

O spoločnosti Hisense

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2440056/Hisense_official_partner_UEFA_EURO_2024.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2440057/Hisense_TV_remains_global_No_2_100___TV_global_No.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring