OTS: Hisense prináša v spolupráci s Xbox do herného ...

TASR, 11. marca 2024 9:02

OTS: Hisense prináša v spolupráci s Xbox do herného priemyslu špičkový laserový displej

Qingdao 8. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky a spotrebičov, ohlasuje nové partnerstvo so spoločnosťou Xbox, zamerané na zlepšenie zážitku z domáceho hrania a zábavy pomocou špičkovej technológie laserových displejov.

Ako priekopník v technológii laserových displejov vstupuje spoločnosť Hisense do budúcnosti zobrazovania. Partnerstvo s laserovými zobrazovacími produktmi Hisense a produktmi Xbox prinesie hernej komunite bezkonkurenčný zážitok v podobe viac ako 100-palcovej obrazovky, na ktorej si spotrebitelia v pohodlí domova môžu vychutnať pohlcujúce herné prostredie šetrné pre oči, vo verných farbách.

„Hisense sa snaží poskytovať nielen vynikajúce produkty, ale kompletný zážitok, ktorý je navrhnutý špeciálne pre hranie hier a domácu zábavu," komentoval Jerry Liu, viceprezident spoločnosti Hisense International. „Cieľom nášho partnerstva v rámci programu Designed for Xbox je skutočne vylepšiť herný zážitok a umožniť ľuďom na celom svete vychutnať si nadživotný zážitok s viac ako 100-palcovým obrazovým displejom."

Spotrebitelia si budú môcť jednoducho pripojiť Xbox k displejom Hisense Laser a dopriať si plynulý herný zážitok, ktorý nanovo definuje herné relácie, kde každý je okamih v nadživotnej veľkosti a každý detail je oživený s výnimočnou jasnosťou a presnosťou.

Technológia herného režimu Hisense pre produkty s laserovým displejom poskytuje plynulý a pohlcujúci herný zážitok vďaka vysokej frekvencii obnovy a automatickému režimu nízkej latencie. Spoločnosť chce svojim zákazníkom naďalej ponúkať vynikajúce vizuálne zážitky a ekologické displeje s cieľom transformovať domácu zábavu a vytvárať nezabudnuteľné zážitky.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov. Jej činnosť zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na inteligentné televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informačné technológie. Aktuálne zaznamenala spoločnosť Hisense rýchly rast a dnes pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2357853/photo1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2357139/photo2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring