OTS: Hisense si udržiava dominantné postavenie ...

TASR, 24. júna 2024 9:05

OTS: Hisense si udržiava dominantné postavenie na globálnom trhu s televízormi, vo viacerých krajinách je na prvých priečkach

Qingdao 24. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, oslavuje osem po sebe idúcich rokov na zozname Kantar BrandZ™ Top 10 čínskych globálnych značiek. Toto uznanie podčiarkuje globálne úsilie Hisense o inovácie a dosahovanie excelentnosti.

Hisense dominuje na čínskom trhu s televízormi a od roku 2004 do apríla 2024 si 20 rokov po sebe udržiava prvé miesto v predaji televízorov. Okrem dominancie na domácom trhu dosiahli televízory Hisense v prvom štvrťroku 2024 celosvetový podiel objemu dodávok vo výške 13,6 %, čím si zaistili celosvetovo druhé miesto od roku 2022 do 1. štvrťroka 2024. Spoločnosť tiež celosvetovo vedie v objeme dodávok 100-palcových televízorov, objeme dodávok laserových televízorov a počte patentov TriChroma Laser TV.

Televízory Hisense preukázali výnimočný výkon na rôznych medzinárodných trhoch. Od januára do apríla 2024 mali televízory Hisense najväčší podiel na trhu v Austrálii a Južnej Afrike a druhé miesto v Kanade a Mexiku.

Neúnavná snaha o kvalitu, inovácie a spokojnosť zákazníkov, ktorá sa riadi ambíciou „Nikdy sa neuspokojiť s 2. miestom na svete", naďalej odlišuje spoločnosť Hisense a upevňuje jej vedúcu pozíciu na globálnom trhu.

O spoločnosti Hisense

Hisense je poprednou svetovou značkou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2443851/Hisense_TV_remains_global_No_2_100_TV_global_No.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring