OTS: Hisense vedie v zrýchlení globálneho rastu laserových ...

TASR, 20. septembra 2023 11:28

OTS: Hisense vedie v zrýchlení globálneho rastu laserových displejov so stratégiou Riadené úplným scenárom pre inteligentný domov

Qingdao 20. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Dnes sa v čínskom meste Qingdao koná štvrtý ročník konferencie Globálne fórum priemyslu laserových displejov, na ktorej sa stretávajú svetoví odborníci z oblasti laserových displejov, akademici, ako aj viac ako sto podnikov, ako napríklad Hisense, Fotoaparát Leica, Texas Instruments, Nichia, aby okrem iného diskutovali o najnovšom technologickom vývoji a mnohých ďalších. Dennys Li, prezident spoločnosti Hisense Visual Technology, predniesol kľúčovú prednášku s názvom "Scenáre kvitnú, laserový displej otvára najlepšiu éru", aby sa podelil o stratégiu Hisense založenú na scenároch pre laserový televízor a o jej nedávne celosvetové úspechy.

Odborníci z odvetvia predpovedajú, že v priebehu nasledujúcich 3 až 5 rokov budú laserové displeje považované za lídra v odvetví a za hlavnú zobrazovaciu technológiu na trhu. Laserový displej ako nový líder zobrazovacej technológie je tiež predvojom revolúcie založenej na scenároch a prelomom na dosiahnutie riadeného inteligentného života vo všetkých scenároch.

Laserový televízor bol významným úspechom pre globalizáciu spoločnosti Hisense. Na veľtrhu CES 2023 spoločnosť Hisense predstavila prvý laserový 8K laserový televízor na svete, ktorý má priviesť odvetvie laserových displejov do éry 8K. Spoločnosť Hisense sa zaviazala vytvoriť z laserových televízorov najlepšie riešenie pre veľké domáce obrazovky, ktoré spotrebiteľom umožní vychutnať si špičkový vizuálny zážitok. Podľa údajov Omdia, v prvom polroku 2023, spoločnosť Hisense dodala 41,8 % laserových televízorov v rámci sektora, čím sa zaradila na prvé miesto na celosvetovom trhu s laserovými televízormi.

V rámci strategického zamerania plánuje spoločnosť Hisense ďalšie investície do zriadenia štyroch hlavných výskumných a vývojových centier laserovej televízie v mestách Čching-tao, Šen-čen, v Japonsku a Spojených štátov s cieľom pokračovať v integrácii výskumu, výroby a predaja a dosiahnuť opakované aktualizácie technológie laserových displejov. Od 30. júna 2023 spoločnosť Hisense požiadala o 2 230 patentov a udelila 1 075 patentov v oblasti laserových displejov na celom svete.

V súčasnosti Hisense zriadila tri inovačné centrá zamerané na scenáre pre domácnosť, vozidlá a komerčné zariadenia. Spoločnosť Hisense bude investovať do vybudovania globálnej skupiny dizajnérov, vizuálneho tímu pre nové médiá a spolupráce s automobilovými značkami s cieľom neustále vytvárať pohlcujúce zážitky. Ako oficiálny sponzor UEFA EURO 2024™, Hisense bude počas turnaja svietiť globálnym svetlom na laserový televízor, a naplno využije svoje globálne zdroje a skúsenosti na podporu rastu a rozvoja globálneho odvetvia laserových displejov.

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/2214875/7cf72f6f64ee7253494c11aca288fa0.jpg

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/2214876/6bb133fd2eafea02f52c7983c0bf6aa.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring