OTS: Hisense vystavuje na veľtrhu CES 2024 nový televízor ...

TASR, 11. januára 2024 10:20

OTS: Hisense vystavuje na veľtrhu CES 2024 nový televízor ULED X, inteligentnú chladničku aj umývačku

Las Vegas 11. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna spoločnosť v oblasti elektroniky a domácich spotrebičov, predvádza na veľtrhu CES 2024, ako jej rad domácich spotrebičov, spojených s inteligentnou platformou ConnectLife a operačným systémom VIDAA TV, mení spôsob, akým sa spotrebitelia venujú svojim domovom. Či už prostredníctvom zábavy cez jej televízory ULED X alebo malé obrazovky v kuchyniach, Smart Home od spoločnosti Hisense jednoducho spája technológiu založenú na scenároch s každodennými potrebami spotrebiteľov.

Inteligentné televízory pre domácu zábavu

Hisense opäť raz posúva hranice LED obrazoviek s novým uvedením zostavy inteligentných televízorov Smart TV:

Mini LED televízor 98UX prináša na veľtrhu CES špičkové funkcie vrátane pozoruhodných viac ako 10 000 zón s lokálnym stmievaním, zabezpečujúc presné ovládanie svetla a pohlcujúci kontrast. Vďaka maximálnemu jasu s výkonnými 5 000 nitmi je model 98UX navrhnutý tak, aby poskytoval bohaté vrstvy a vrcholnú kvalitu obrazu.

Model 110UX, držiteľ ocenenia veľtrhu CES za inovácie, je mini LED televízor s maximálnym jasom až 10 000 nitov, pri ktorom padá čeľusť. Predstavuje novú úroveň v presnosti displejov a výkone, keďže jedna 110-palcová obrazovka obsahuje viac ako 40 000 zón s podsvietením, minimalizuje prelínanie podsvietenia a viditeľne vylepšuje kontrast.

Model 75UX má podľa merania hĺbku menšiu ako 14 milimetrov, vďaka čomu je najtenším mini LED televízorom Hisense, aký spoločnosť kedy vyrobila. Jeho formát je prvý v odvetví a má odvážne vyhlásenie, ktoré sa dokonale prepája so súčasnými domácimi trendmi. Okrem ultratenkého profilu má vďaka 5 000 zónam stmievania bezkonkurenčný kontrast.

CanvasTV je displej, ktorý prekvapuje jedinečnou rovnováhou prelínania technológie s umením a personalizáciou. Jeho jedinečný spôsob montáže na stenu bez medzier ho umožňuje zavesiť v jednej rovine so stenou, vďaka čomu sa jednoducho začlení do akéhokoľvek obytného priestoru.

Podstatou Smart Home od Hisense je vzájomné prepojenie medzi týmito inteligentnými televízormi Hisense a inovačným operačným systémom, prinášajúc bezproblémový zážitok z obsahu.

Budúcnosť inteligentnej kuchyne

Inteligentná kuchyňa od Hisense s novým ProChef@Home zlepšuje spôsob, akým spotrebitelia pristupujú k príprave jedla zavádzaním technológií, ktoré dávajú prednosť pohodliu a presnosti.

4-dverová inteligentná chladnička so zónou VersaTemp je navrhnutá tak, aby zjednodušovala každodenné úlohy tým, že sleduje zásoby potravín, ale aj poskytuje usporiadané recepty a bezproblémovo sa prepája s ostatnými inteligentnými zariadeniami. Jednou z jej hviezdnych funkcií je priečinok VersaTemp, ktorý sa jednoducho mení z chladničky na jemnú mrazničku.

Inteligentná zabudovaná umývačka s automatickým dávkovaním a sušením Autodose & AutoDry je držiteľom ocenenia za inováciu veľtrhu CES 2024. Vďaka tomuto automatickému dávkovaniu tekutého umývacieho prostriedku umožňuje umývačka spotrebiteľom vložiť svoje riady, vybrať program a nechať, aby sa umývací prostriedok dávkoval automaticky pre pohodlné a bezproblémové čistenie.

Okrem inovácií ako je televízor ULED X a inteligentných kuchynských spotrebičov pokračuje spoločnosť Hisense v predstavovaní spotrebičov kompatibilných s protokolom Matter, ako je najnovšie inteligentné okno Auto Louver Smart Window AC, ktoré môžete tiež vidieť na veľtrhu CES 2024. Pozrieť si môžete tiež niektoré spotrebiče od Hisense na inteligentné hospodárenie s energiou vrátane ich inteligentnej umývačky/sušičky a produktov pre kúrenie, ventiláciu a klimatizáciu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315319/Hisense_attends_CES_2024.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315318/Hisense_110UX_ULED_TV_recognized_as_CES_2024_Innovation_Award_Honoree.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315320/Hisense_CanvasTV_blends_technology_with_art.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315321/Hisense_showcases__Kitchen_of_the_Future__at_CES.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring